Şanlıurfa
DOLAR32.561
EURO35.0233
ALTIN2434.0

'' ÇOCUKLAR İÇİN SİZE SÖYLEYECEKLERİMİZ VAR ''

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'' ÇOCUKLAR İÇİN SİZE SÖYLEYECEKLERİMİZ VAR ''
Abone ol
Çocuklar için size söyleyeceklerimiz var" sloganıyla Avrupa Müzik Topluluğu, bir bahar konseriyle daha Müzikseverlerle buluşuyor. 05 Mayıs 2023 tarihinde TOÇEV yararına gerçekleştirilecek konserde elde edilecek gelirler depremzede çocukların eğitimine harcanacak. 

 

 

 

 

"Çocuklar için size söyleyeceklerimiz var" sloganıyla Avrupa Müzik Topluluğu, bir bahar konseriyle daha Müzikseverlerle buluşuyor. 05 Mayıs 2023 tarihinde TOÇEV yararına gerçekleştirilecek konserde elde edilecek gelirler depremzede çocukların eğitimine harcanacak. 

 

TOÇEV (Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) yararına düzenlenecek olan konser, eğitim almak isteyen ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle okula gidemeyen ya da çalışmak zorunda kalan çocuklarımızın toplumsal hayata kazandırılması için çalışan vakfın, bu kez depremden etkilenen çocukları ve aileleri için gerçekleştirmekte 

olduğu eğitim faaliyetlerine dikkat çekmek ve destek olmak üzere gerçekleşecek.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer, herkesi 5 Mayıstaki konsere beklediklerini söyledi.

Özer “Bu konser, aynı zamanda baharın bütün güzelliklerini görebildiğimiz, canlanan doğanın yeni umutları da beraberinde getirdiği Mayıs ayının 5. gününe yani Hıdırellez gecesine denk gelmesiyle konserimiz bayram havasında geçecek” dedi. Müziği bugüne kadar olduğu gibi yine toplumsal fayda amacıyla birleştirerek, müzikseverlerle buluşturacak olan Avrupa Müzik Topluluğu’nun şefliğini Mustafa Ertürk yapıyor.

 

İstanbul Şişli'deki Cemil Candaş Kültür Merkezinde gerçekleşecek konser tüm müzikseverlere kapılarını açacak.

 

Depremden etkilenen çocuklar için TOÇEV üzerinden bu link ile bağış yapabilirsiniz:

https://fonzip.com/tocev/avrupa-muzik-toplulugu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da TOKİ protestosu!Önceki Haber

Şanlıurfa’da TOKİ protestosu!

Genç sporcu şampiyonada Türkiye’yi temsil edecekSonraki Haber

Genç sporcu şampiyonada Türkiye’yi temsi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar