Şanlıurfa
DOLAR32.4822
EURO34.9401
ALTIN2434.3

Davutoğlu “Özgürlük size, yasaklar bize mi?” diye tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Davutoğlu “Özgürlük size, yasaklar bize mi?” diye tepki
Abone ol
Davutoğlu'na Şanlıurfa'da miting izni çıkmadı: İşte gerekçeleri

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu için Şanlıurfa’da iki kez yapılan miting talebine farklı gerekçelerle izin verilmediği ortaya çıktı. Davutoğlu “Özgürlük size, yasaklar bize mi?” diye tepki gösterirken, Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, ilk başvuruda ‘trafiğin aksayacağından’ ikinci başvuruda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aynı tarihte miting yapacağının gerekçe gösterilerek olumsuz yanıt aldıklarını söyledi.

 

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu için valiliğe yaptıkları miting başvurusunun iki kez farklı gerekçelerle reddedildiğini söyledi. Yeşil’in aktardığına göre 29 Ekim 2022 için yapılan izin başvurusu ‘trafiğin aksayacağı’ gerekçesiyle olumsuz sonuçlandı. İkinci başvuru ise 26 Kasım 2022 tarihi için yapıldı. Ancak Valilik bu kez aynı tarihte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kente geleceği gerekçesiyle bu başvuruyu da olumsuz yanıtlamış.

“Genel Başkanımızın katılacağı bir halk buluşması için Şanlıurfa valiliğine 2 defa müracaat ettik” diyen Yeşil, şöyle devam etti:

“Birincisi 29 Ekim 2022 tarihinde, Novada Avm yanında halk buluşması düzenlemek istedik. Tarafımıza trafik aksayacağından olumsuz cevap verildi. 

İkincisinde ise 26 Kasım 2022 tarihinde halk buluşması için de izin talebinde bulunduk ve yine o tarihte AK Parti genel başkanının o tarihte Urfa’da miting yapacaklarını söyleyerek tarafımıza olumsuz cevap verildi. 

Yine Şanlıurfa valiliği 15 günlük miting ve gösteriler için yasak kararı verdiği halde 15 günlük süre dolmadan AK Parti’ye miting için izin vermiştir.”Davutoğlu tepki gösterdiGelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, iki kez olumsuz sonuçlanan miting başvurusuna tepkisini sosyal medya hesabından “Özgürlük size, yasaklar bize mi? Bu da geçer Ya Hû!” ifadeleriyle dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Yetim ve Aymelek aileleri barıştırıldı!Önceki Haber

Şanlıurfa’da Yetim ve Aymelek aileleri b...

Urfa'da bir evde ceset bulundu!Sonraki Haber

Urfa'da bir evde ceset bulundu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar