Şanlıurfa
DOLAR32.2699
EURO34.6938
ALTIN2393.7

Diyanet Akademisi 2’nci eğitim dönemi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyanet Akademisi 2’nci eğitim dönemi başladı
Abone ol
Diyanet Akademisi 2’nci Eğitim Dönemi başladı. Dönem açılış programında tüm öğrencilere seslenen Vali Şıldak, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın deneyimli insan gücüyle vatandaşın yanında yer almasının çok önemli olduğunu söyledi.

Vali Hasan Şıldak, DiyanetAkademisi 2’nci Dönem Eğitim Açılış programına katıldı. Dini İhtisas MerkeziMüdürlüğü’nde düzenlenen açılış programı ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti veDiyanet İşleri Başkanlığı’nın tanıtım videosunun gösterimi ile başladı.

Ardından öğrencilereseslenen Vali Şıldak, burada yaptığı konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı’nınbütün eğitim merkezlerini tek çatı altında bir araya getirmesinin önemliolduğunu ifade etti.

Bu anlamda akademikbaşarının daha da verimli hale gelebileceğini vurgulayan Vali Şıldak, “Diyanetİşleri Başkanlığımızın geniş kadrosunun daha en başından itibaren böylemerkezlerde yetiştirilerek sahada görev alması son derece memnuniyet verici. Buanlamda yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diliyorum. Çok önemli birmesleğe adım atan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Din adamlarımıza;toplumumuzun, devletimizin ve milletimizin bütün unsurlarıyla çok ihtiyacı var.Bir kere tüm kurumların başarısı ve gücü insan sermayesine bağlıdır. Bunu kâğıtüzerinde bir şemayla oluşturabilir ve fiziki ortam bakımından sağlayabilirsinizancak insan gücü yani oradaki asıl aktörler bilgi, birikim ve akademik anlamdagüçlü olmazsa gelişme var olamaz. Bu, bütün hizmet alanlarında böyledir. Buyönden baktığımızda Diyanet İşleri Başkanlığımızın oluşturduğu bu modelleeğitim merkezlerini bir çatı altında toplaması ve akademik alanda attığı buatılım takdire değerdir” dedi.

Programda birer konuşmayapan Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel AbidinAkduman ve Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi Müdürü İdris Kalay da yeni eğitimyılının hayırlı olmasını diledi.

Program daha sonra ValiŞıldak’ın dersliklerde inceleme yapması ve eğitim çalışmaları ile ilgili bilgialması ile tamamlandı.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da TOKİ meralara el koyduÖnceki Haber

Şanlıurfa’da TOKİ meralara el koydu

Şanlıurfalı hekim yurt dışına gittiSonraki Haber

Şanlıurfalı hekim yurt dışına gitti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar