Şanlıurfa
DOLAR32.7878
EURO35.1602
ALTIN2457.9

Emin Yetim aday olmayacağını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emin Yetim aday olmayacağını açıkladı
Abone ol
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı için ismi geçen eski başkanlardan Emin Yetim kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Şanlıurfsapor’daOlağan Genel Kurulu toplantısı 8 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

Külubün eskibaşkanlarından iş insanı Emin Yetim, kulüp başkanlığına yeniden aday olacağıyönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor'unher zaman maddi ve manevi olarak yanında olacağını belirten Emin Yetim,başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Yetim, açıklamasında şu ifadelere yerverdi:

 “Değerli hemşerilerim, malumunuz gündemdeŞanlıurfaspor'un kongre süreci konuşulmaktadır.

Sizdeğerli hemşerilerimden, Şanlıurfaspor sevdalılarından, taraftar gruplarımızdanyoğun bir şekilde gerek sosyal medya üzerinden gerekse özelden tekrardan Başkanolmam hususunda mesajlar alıyorum.

Öncelikleşahsıma gösterilen teveccühün benim için çok değerli olduğunu bilmeniziisterim. Şanlıurfaspor'un benim sevdam olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz.Şanlıurfaspor için kapanma kararı alındığında ben bu şehrin bir evladı olarak,bu kararın karşısında durdum. Şanlıurfaspor'un düşmesine kesin gözüylebakılmasına rağmen siz değerli Şanlıurfaspor sevdalılarının inancıyla buateşten gömleği giyerek, gövdemi taşın altına koydum. Şanlıurfaspor'un ligdekalması için sizlerle beraber verdiğim mücadele ve aldığım riskler sonucundasöz verdiğim gibi takımı ligde tuttum. Şanlıurfaspor'un ligde kalmasına kimseinanmazken siz Şanlıurfaspor sevdalıları ile birlikte bunu başardık. Daha sonraŞanlıurfaspor'un şampiyon olması için siz değerli hemşerilerime söz vermiştim.Allah'a şükürler olsun ki sizlere karşı mahcup olmadım ve sizlerin desteğiylesözümü tuttum. Şanlıurfa'ya siyasi olarak hizmet etmek adına Milletvekili adayıolduğumda kendi isteğimle istifa ettim. Ancak buna rağmen son maça kadar takımıbırakmadım, siz değerli Şanlıurfaspor sevdalılarına verdiğim sözü tutmak içinmücadele ettim.

Şanlıurfaspor'unher zaman maddi ve manevi olarak yanında olacağım. Şanlıurfaspor Başkanlığınaaday olmayacağımı kamuoyuyla paylaşma gereğini hissettim. Siz kıymetlihemşerilerime bundan sonraki süreçte siyaset sahnesinde ve yatırımlarımla işdünyasında hizmet edeceğimi bildirmek istiyorum”.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arıcılığın gelişmesi için önemli adım: Şanlıurfa’da binlerce ücretsiz kovan dağıtıldıÖnceki Haber

Arıcılığın gelişmesi için önemli adım: Ş...

Kaza sonrası tespit tutanağı artık e-Devlet üzerinden hazırlanabilecekSonraki Haber

Kaza sonrası tespit tutanağı artık e-Dev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar