Şanlıurfa
DOLAR32.7974
EURO35.1071
ALTIN2452.6

Festival yarın başlıyor! Vali Şıldak’tan davet çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Festival yarın başlıyor! Vali Şıldak’tan davet çağrısı
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yarın açılışı yapılacak Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Kültür YoluFestivali’nin bu yılki ikinci durağı olan Şanlıurfa’daki etkinliklere tümvatandaşları davet etti. 40 ayrı noktada 300’den fazla etkinliğin yarındanitibaren 9 gün boyunca süreceğini belirten Vali Şıldak, Kültür ve Turizm BakanıMehmet Nuri Ersoy’un da şehre gelerek programların açılışını gerçekleştireceğiniifade etti.Vali Şıldak, “Şimdi Şanlıurfa’mızın müzik, tarih, gastronomigibi tüm kültürel zenginliklerini en iyi şekilde sunma zamanı. Şehir olarakbizler tüm hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. Dolu dolu geçecek etkinliklerimizyarın Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’ndeki açılış programımız ile başlıyor.Çocuklarımıza, her yaştan gencimize ve ailelere hitap eden festivalimize tümvatandaşlarımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Kültür YoluFestivali’nin bu yılki ikinci durağı olan Şanlıurfa'daki etkinliklere tümvatandaşları davet etti. 40 ayrı noktada 300'den fazla etkinliğin yarındanitibaren 9 gün boyunca süreceğini belirten Vali Şıldak, Kültür ve Turizm BakanıMehmet Nuri Ersoy’un da şehre gelerek programların açılışını gerçekleştireceğiniifade etti.

Vali Şıldak, “Şimdi Şanlıurfa’mızın müzik, tarih, gastronomigibi tüm kültürel zenginliklerini en iyi şekilde sunma zamanı. Şehir olarakbizler tüm hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. Dolu dolu geçecek etkinliklerimizyarın Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’ndeki açılış programımız ile başlıyor.Çocuklarımıza, her yaştan gencimize ve ailelere hitap eden festivalimize tümvatandaşlarımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da tarımsal destek ödemeleri başladıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da tarımsal destek ödemeleri b...

Viranşehir’de trafik denetimlerinde 38 araca cezai işlem uygulandıSonraki Haber

Viranşehir’de trafik denetimlerinde 38 a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar