Şanlıurfa
DOLAR32.8316
EURO35.2119
ALTIN2451.1

Şanlıurfa’da tarımsal destek ödemeleri başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da tarımsal destek ödemeleri başladı
Abone ol
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını söyledi. Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ise Şanlıurfa’da çiftçilere ödenen destek rakamını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 1 milyar 221 milyon785 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarınaaktaracaklarını bildirdi.Yumaklı, sosyal medya hesabından, çiftçilere yöneliktarımsal destekleme ödemesine ilişkin paylaşım yaptı.Destekleme ödemelerinin hayırlı ve bereketli olmasıtemennisinde bulunan Yumaklı, ”1 milyar 221 milyon 785 bin lira tarımsaldestekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.”ifadesini kullandı.Bakan Yumaklı’nın paylaşımında söz konusu destek ödemesinindetaylarına ilişkin bilgi de verildi.Buna göre, hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesidesteği için 1 milyar 199 milyon 293 bin 160 lira, kırsal kalkınma yatırımdesteği için 22 milyon 44 bin 840 lira, hastalıktan ari işletme desteği için447 bin lira ödeme gerçekleştirilecek. ŞANLIURFA’DA 124,6 MİLYON TL Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Şanlıurfalılara hububat,baklagil ve dane mısır fark desteği ödemesi için bugün 4 bin 888 kişiye 124 milyon600 bin TL ödemenin hesaplara aktarılacağını açıkladı.BİHA

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 1 milyar 221 milyon785 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarınaaktaracaklarını bildirdi.

Yumaklı, sosyal medya hesabından, çiftçilere yöneliktarımsal destekleme ödemesine ilişkin paylaşım yaptı.

Destekleme ödemelerinin hayırlı ve bereketli olmasıtemennisinde bulunan Yumaklı, "1 milyar 221 milyon 785 bin lira tarımsaldestekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz."ifadesini kullandı.

Bakan Yumaklı'nın paylaşımında söz konusu destek ödemesinindetaylarına ilişkin bilgi de verildi.

Buna göre, hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesidesteği için 1 milyar 199 milyon 293 bin 160 lira, kırsal kalkınma yatırımdesteği için 22 milyon 44 bin 840 lira, hastalıktan ari işletme desteği için447 bin lira ödeme gerçekleştirilecek.

 

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Şanlıurfalılara hububat,baklagil ve dane mısır fark desteği ödemesi için bugün 4 bin 888 kişiye 124 milyon600 bin TL ödemenin hesaplara aktarılacağını açıkladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da tonlarca bozuk gıda maddesi imha edildiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da tonlarca bozuk gıda maddesi...

Festival yarın başlıyor! Vali Şıldak’tan davet çağrısıSonraki Haber

Festival yarın başlıyor! Vali Şıldak’tan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar