Şanlıurfa
DOLAR32.3106
EURO34.8581
ALTIN2413.7

Göç İdaresi Başkanlığı Urfa’da sosyal çalışmacı alacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göç İdaresi Başkanlığı Urfa’da sosyal çalışmacı alacak
Abone ol
Göç İdaresi Başkanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 246 personel alacak. Şanlıurfa’ya da kontenjan ayrıldı.

İçişleriBakanlığı bünyesindeki Göç İdaresi Başkanlığına alınacak 246 personele ilişkinilan Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İlanagöre, başkanlığın merkez teşkilatındaki göç uzman yardımcısı kadrosuna sınavla15 kişi alınacak.

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıyapılacak. Yazılı sınav Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara SosyalBilimler Üniversitesi’ne yaptırılacak. Sözlü sınav ise Göç İdaresi Başkanlığı tarafındanyapılacak.

Göç uzman yardımcısı kadrosuna en az 4 yıllık eğitim verenHukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari BilimlerFakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtiçi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirenlerbaşvurabilecek. Adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.

Giriş Sınavı başvuruları 24 Nisan - 02 Mayıs tarihleriarasında e-Devlet-Göç İdaresi Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veyaKariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresindenyapılacak.

Göç İdaresi Başkanlığı merkez ve taşra teşkilatıbirimlerinde çalıştırılmak üzere 231 sözleşmeli personel alacak. Personel alımısözlü sınav ile yapılacak.

Alımlar büro personeli, destek personeli, grafiker,istatistikçi, sosyal çalışmacı, psikolog, avukat, koruma ve güvenlik görevlisikadrolarına yapılacak.

Şanlıurfa’ya da 2 sosyal çalışmacı ele alınacak.

Sözleşmeli personel adaylarının KPSS sınavından en az 65puan almış olmaları gerekiyor.

Giriş sınavı başvuruları e-Devlet-Göç İdaresiBaşkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)adresinden 26 Nisan’dan 30 Nisan’a kadar yapılabilecek.

Göçİdaresi Başkanlığı’nın ilanı için tıklayınız


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altın fiyatındaki düşüş Urfa’daki kuyumcuların yüzünü güldürdüÖnceki Haber

Altın fiyatındaki düşüş Urfa’daki kuyumc...

Uzmanından bayram öncesi beslenme önerileriSonraki Haber

Uzmanından bayram öncesi beslenme öneril...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar