Şanlıurfa
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor
Abone ol
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise altyapıyı iyileştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki asfalt, sathikaplama, stabilize yol, kilitli beton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarımçalışmalarını devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez vekırsal mahallelerde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandanilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımıçalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor.

Bu kapsamda; Uzunköy Kırsal Mahallesinde stabilize yolçalışmasıyla yolları yenileyen ekipler, ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran yeniyolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Kısa süre içerisinde tamamlananyol çalışmaları ile konforlu hale gelen yollar, mahalle sakinlerinden tam notalıyor. Kırsal mahallelerde tamamlanma aşamasına gelen altyapı hizmetlerindenduydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan MehmetCanpolat’ın söz verdiği vaatleri yerine getirdiğini ifade ederek, HaliliyeBelediyesine teşekkürlerini iletti.

Merkez mahallelerde ise çalışmalarını sürdüren Fen İşleriMüdürlüğüne bağlı ekipler, İmambakır Mahallesinde deforme olmuş yolları bir bironarıyor. Yapılan incelemelerin ardından kullanım ömrünü tamamlayan yollar,kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilk günkü halini kazanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada isemahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmalarının merkez ve kırsalmahallelerde periyodik olarak devam ettiği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Eyyübiye’de 20 yıl hapis cezası bulunan...

Haliliye’de öğrencilere sağlıklı hayat merkezleri tanıtıldıSonraki Haber

Haliliye’de öğrencilere sağlıklı hayat m...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar