Şanlıurfa
DOLAR32.2547
EURO34.7279
ALTIN2394.2

Haliliye’de kırsal mahallelerde ulaşım ağı güçleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye’de kırsal mahallelerde ulaşım ağı güçleniyor
Abone ol
Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde hummalı şekilde yürütülen stabilize yol çalışmaları ile ulaşım ağı güçleniyor. Büyükmirdesi Mahallesinde tamamladıkları yolları hizmete sunan ekipler, mahalle sakinlerinin takdirini kazanıyor.

 

Haliliye Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü, “Yeniliğin ve değişimin kalbi Haliliye” sloganı ileçalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor.

Belediye Başkanı MehmetCanpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde merkez ve kırsal ayrımı yapmadansahada yer alan Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan mevcut yollara bakım ve onarımyaparken, bir yandan da hizmete sunduğu yeni yollarla ilçenin yol ağınıgenişletiyor.

Altyapı çalışmalarınıilçenin dört bir yanında devam ettiren ekipler, Büyükmirdesi Mahallesindekiyolları stabilize yol çalışmalarıyla daha konforlu hale getiriyor. Kısa süreiçerisinde altyapı çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlıekipler, hizmete sundukları yeni yollar ile ulaşımı rahatlatıyor.

Haliliye Belediyesitarafından merkez ve kırsal ayrımı yapılmadan sürdürülen hizmetlerdenduydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, şu ifadelerle BelediyeBaşkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti:

“Büyükmirdesi MahallesiKümeevler Mezrasındayız. Biz bugüne kadar Belediyenin sadece şehirdekiyollarına, şehirdeki çalışmalarına bakıyorduk. Köylerdeki çalışmalardanhaberdar eğildik. Fakat son zamanlarda köylere gelip, yolların yapılmasınıgörünce ve burada yapılan taziye evleri, köylere yapılan yardım ve desteklerigörünce de şaşırdım. Belediyenin şimdiye kadar sadece şehirdeki çalışmalarınınbaz alıyorduk ve oradaki çalışmalarına göre not veriyorduk. Aslında meğerşehirde değil, kırsal mahallelere gidip Belediye çalışmalarını orada görmek lazımmış.Haliliye Belediyesinin bu son yapmış olduğu çalışmalardan, benim gözümle şahitolduğum çalışmalardan dolayı hem Belediye Başkanına hem ona yardım edip,birlikte çalışan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun.”

Fen İşleri Müdürlüğütarafından yürütülen stabilize, kilitli beton parke döşeme ve yeni yol açma veasfalt çalışmalarının ise periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

 BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolu Basın Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Şanlı atandı.Önceki Haber

Anadolu Basın Birliği Şanlıurfa Şube Baş...

HRÜ’de bir başarılı operasyon daha!Sonraki Haber

HRÜ’de bir başarılı operasyon daha!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar