Şanlıurfa
DOLAR32.2011
EURO35.4154
ALTIN2517.8

HRÜ’de bir başarılı operasyon daha!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HRÜ’de bir başarılı operasyon daha!
Abone ol
Şanlıurfa’da kalp damarlarında yaygın kireçlenme olan 56 yaşındaki Halil Kırmızı’ya yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Yaptığı başarılı operasyonlara bir yenisi daha ekleyen Şanlıurfa HarranÜniversitesi Hastanesi (HRÜ) Kardiyoloji Kliniği, hastalara umut olmaya devamediyor.

Şanlıurfa’da yaşayan 56 yaşındaki Halil Kırmızı kalp ağrısı şikâyeti ile HarranÜniversitesi Hastanesi’ne başvurdu. Harran Üniversitesi Hastanesi KardiyolojiAnabilim Dalı Girişimsel Kardiyoloji ekibi tarafından yapılan kontrollerinardından 56 yaşındaki hastanın anjiografisinde koroner damarlarının yoğunkalsifik (kireçli) olduğu görülmesi üzerine kireç temizleme cihazı (rotablatör)ile temizleme sonrası balon ve stent takılarak hasta taburcu edildi.Operasyonu gerçekleştiren Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi KardiyolojiAnabilim Dalı Girişimsel Kardiyoloji ekip üyesi Prof. Dr. İbrahim HalilAltıparmak, “56 Yaşındaki H K’nın yapılan anjiografisinde koroner damarlarınınyoğun kalsifik (kireçli) olduğu görülmesi üzerine ileri işlem için kliniğimizeyönlendirildi. Kardiyoloji konsey değerlendirmesi sonucu kireç temizleme cihazı(rotablatör) ile temizleme sonrası balon ve stent uygulamasına karar verdik.Önce kireç temizleme cihazı (rotablatör) ile damar içerisindeki kalsifikbölgeler temizlendi. Sonrasında başarılı stent uygulaması ile işlem tamamlandı.Takiplerinde problemi olamayan hastamızı taburcu ettik” dedi.

Harran Üniversitesi hastanesi olarak bu tür vakalarda vatandaşlarımızın ildışına gitmelerine gerek olmadığını ifade eden Altıparmak, “Bu şekildedamarlarında yoğun kireç olan hastalara Girişimsel Kardiyoloji ekibimizcebaşarılı bir şekilde rotablatör uygulamaları devam etmektedir. Hastalarımızınil dışına gitme ihtiyacı duymadan Harran Üniversitesi Hastanesi KardiyolojiKliniğinde bu işlemleri yapmak Şanlıurfa İlimiz adına büyük bir kazanımdır.Girişimsel Kardiyoloji Ekibimiz sorumlusu Doç. Dr. Zülkif Tanrıverdi olmak üzereDr. Halil Fedai, Dr. Kenan Toprak hocalarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.Başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşan 56 yaşındaki Halil Kırmızı. ise,“Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretimüyesi Prof. Dr. İbrahim Halil Altıparmak hocamız başta olmak üzere sağlığımakavuşmamda emeği geçen tüm hastane çalışanlarına minnettarım” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de kırsal mahallelerde ulaşım ağı güçleniyorÖnceki Haber

Haliliye’de kırsal mahallelerde ulaşım a...

Karaköprü’de okuma evleri gençlerin sınav hazırlığına destek oluyorSonraki Haber

Karaköprü’de okuma evleri gençlerin sına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar