Şanlıurfa
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

İtfaiyeden ‘intihar skandalı’na yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İtfaiyeden ‘intihar skandalı’na yanıt
Abone ol
Saadet Partisi Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Büyükfırat’ın, Şanlıurfa'da yaşanan intihar girişimindeki iddiaları ile ilgili olarak itfaiyeden bir açıklama geldi.

ŞANLIURFA-Saadet Partisi Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Büyükfırat’ın, Şanlıurfa'da yaşanan intihar girişimindeki iddiaları ile ilgili olarak itfaiyeden bir açıklama geldi.

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesindeki Abide Kavşağında dün yaşanan intihar girişimi  ile ilgili olarak Saadet Partisi Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Büyükfırat, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile flaş bir iddiada bulunmuştu. Büyükfırat, itfaiyeyi defalarca aramasına rağmen itfaiyenin gelmediğini, genç kızın iş merkezindeki güvenlikçiler tarafından kurtarıldığını öne sürmüştü.

Bu iddialara İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri yanıt verdi. Yetkililerin kayıtlara dayandırdığı iddialara göre; dün saat 15.01’de komuta merkezine bir GSM numara ile intihar vakası düşüyor ve saat 15.02’de itfaiye merkezine anons veriliyor. 27 UJ 319 plakalı araç saat 15.03’te olay yerine çıkış yapıyor ve saat 15.06’da Abide Park göbeğinde gelen yeni anons ile müdahaleye gerek kalmadığı bilgisi ulaşıyor ve araç itfaiye merkezine dönüş alıyor.

ARAÇLAR GERİ DÖNMÜŞ

Yine yetkililerin kayıtlara dayandırdığı bilgilere göre; 63 AAR 581 plakalı kurtarma aracı, saat 15.09’da Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı 5. Noter yanından dönüş alarak merkeze seyir alıyor. 63 VD 936 plakalı merdivenli araç da saat 15.05’de olay yerine çıkış yapıyor ve 15.07’de itfaiye merkezine dönüş yapıyor.

İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, intihar vakasına toplamda 3 araç ve 9 personel ile çıkış yapıldığını belirterek, 112 komuta kontrol merkezinin verdiği anonsa göre itfaiye merkezine geri dönüş yapıldığını ifade etti.

YETKİLİLER: KAYITLAR VAR

Belirtilen tüm detayların GPRS ve ses kayıtları ile kayıt edildiğini aktaran yetkililer, ihbarlara karşı itfaiye merkezinden hareketlerinin ortalama 40 saniye olduğu belirterek, trafik ve mesafe dikkate alındığında araçlarının olay yerine varmasının toplamda 4-5 dakika sürdüğünü iddia etti.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor için flaş talepÖnceki Haber

Şanlıurfaspor için flaş talep

Şanlıurfaspor kongresi ikinci kez ertelendiSonraki Haber

Şanlıurfaspor kongresi ikinci kez ertele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar