Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Karaköprü Belediyespor şampiyon oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü Belediyespor şampiyon oldu!
Abone ol
TFF 3. Lig 3. Grup 29. hafta karşılaşmasında Karaköprü Belediyespor sahasında Osmaniyespor’u konuk etti. Karşılaşma 2-1 kırmızı siyahlı ekibin galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla beraber Urfa ekibi ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilerken tarihinde, ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek.

TFF3. Lig 3. Grup'ta bugün oynanan 29. Hafta karşılaşmalarının ardından, ligin bitiminebir hafta kala grubunu birinci sırada bitirmeyi garantileyen KaraköprüBelediyespor, TFF  2. Lig'e yükselmebaşarısını gösterdi.

BesimDurmuş yönetimindeki Karaköprü Belediyespor bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)  3. Lig 3. Grup’ta tarihi birperformans sergiledi. Son olarak bugün kendi evinde Osmaniyesporu mağlup edenkırmızı-siyahlılar, ligi ilk lider bitirmeyi garantiledi ve tarihinde bir ilkiyakaladı.

İLKDEVREYİ ÖNDE KAPATTI

Geçenhaftayı maç oynamadan geçiren Karaköprüspor, Erbaaspor’un kendi sahasındaAğrıspor’a 3-2 yenilmesiyle lig ikincisi Erbaaspor ile puan farkını 5’eçıkarmış ve büyük avantaj elde etmişti.

KaraköprüBelediyespor bugün Faruk Çelik Stadı’nda Osmaniyespor’u konuk etti.

KaraköprüBelediyespor şampiyonluk müsabakasında henüz 8. dakikada Mustafa Samican Keskin’inattığı şok golle geriye düştü.

Yediğigolün şokunu üstünden erken atan ev sahibi takım 29. dakikada Muhammet RaşitŞahingöz’ün ve 43. dakikada Berkcan Aytaç’ın golleriyle ilk öne geçti.

İlkdevre 2-1 Urfa ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı.

ŞAMPİYONLUKGALİBİYETİ

İkincidevrede de iyi futbolunu sürüderen ve skoru koruyan Karaköprü Belediyesporkarşılamaşmaadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.

KaraköprüBelediyespor, aldığı galibiyetle ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunuilan etti.

LİDERBAŞLADI LİDER BİTİRDİ: 27 MAÇ – 17 GALİBİYET

TFF3. Lig’de 2023-2024 sezonunda aldığı seri galibiyetlerle  iyi bir başlangıç yapan KaraköprüBelediyespor, sezon boyu götürdüğü liderliği 29. haftada şampiyonluklataçlandırdı. Besim Durmuş yönetimindeki kırmızı-siyahlılar rakip filelere 50gol gönderirken kalesinde de 23 gol gördü.

Busezon oynadığı  27 maçta 17 galibiyet, 8beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 59 puan topladı. Bu sonuçlarla ligi zirvedetamamlayan Karaköprü Belediyespor, en yakın rakibi Erbaaspor'un 5 puan önündeyer aldı.

FUTBOLCULARBÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

KaraköprüBelediyespor, aldığı galibiyet sonrası şaöpiyon oldu. Sahada büyük sevinçyaşayan futbolcular ve teknik yönetim, stadı adeta karnaval alanına çevirdi.

Taraftarlarındakatıldığı kutlamalarda, oyun havaları ve davul-zurna ekibiyle birliktefutbolcular, teknik kadro ve taraftarlar, halay çekerek şampiyonluğun sevincinidoyasıya yaşadı.

TARAFTARLARINCOŞKUSU STADA SIĞMADI

Büyükheyecana sahne olan ve 90 dakika boyunca takımlarını hiç susmadan destekleyen Karaköprüsportaraftarı ise, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte stada inerek şampiyonluksevincini kutladı.

KIRMIZISİYAHLILAR TARİH YAZDI…

KaraköprüBelediyespor'un şampiyonluğu, kulüp tarihinde bir ilke imza atarak büyük birbaşarıya ulaşmasını sağladı. Besim Durmuş yönetimindeki ekip, önümüzdeki sezonTFF 2. Lig'de mücadele edecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşarken,taraftarlar da bu başarıya gönülden sevinçle ortak oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Gazze’ye destek yürüyüşüÖnceki Haber

Şanlıurfa’da Gazze’ye destek yürüyüşü

Urfa’da ‘Esemkulu Pilav Günü’ etkinliği yapıldıSonraki Haber

Urfa’da ‘Esemkulu Pilav Günü’ etkinliği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar