Şanlıurfa
DOLAR32.2062
EURO35.0346
ALTIN2528.8

Karaköprü’de 4 okuma evi yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de 4 okuma evi yapılıyor
Abone ol
Karaköprü’de gençlerin ders çalışması için 4 adet okuma evinin yapım çalışmaları devam ediyor. Tamamlandığında yüzlerce gencin sınavlara hazırlanacağı bir alan olacak.

KaraköprüBelediyesi, gençlerin konforlu bir ortamda ders çalışabilmesi için ilçeyekazandıracağı 4 adet okuma evinin yapım çalışmaları devam ediyor.

Batıkent,Seyrantepe, Atakent ve Karşıyaka Mahallelerinde yeni okuma evlerinin inşaatçalışmaları hızla sürerken, okuma evlerinin tamamlanıp gençlerin hizmetinesunulması planlanıyor. Karaköprü Belediyesinin Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallelerinde yapımısüren okuma evleri 311 metrekare alanı kapsarken, Karşıyaka Mahallesinekazandırılacak olan okuma evi de 324 metrekare alanda inşa ediliyor.

KaraköprüBelediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye daha fazla okuma evi okuma kazandırmakiçin gençlere söz verdiklerini belirterek 4 adet yeni okuma eviyle bu sayıyıartıracaklarını dile getirdi.

BaşkanBaydilli şunları kaydetti: “Çok önemli genç nüfus potansiyeline sahipŞanlıurfa’mızda bu gençlerin eğitimli ve donanımlı olarak yetişip ülkeye,şehrimize hizmet etmesi için onların eğitimine önem veriyoruz. Sınavlarahazırlanan öğrenci kardeşlerimize alternatif ders çalışma alanları sunmak içindaha önce kazandırdığımız okuma evlerine 4 adet daha ekliyoruz.

Batıkent,Seyrantepe, Atakent ve Karşıyaka Mahallelerimizde yapımı süren okumaevlerimizin üçünde çalışmalarımız sona yaklaştı. Karşıyaka Mahallemizde deokuma evi yapım çalışmamıza başladık ve inşallah kısa sürede onu datamamlayacağız. Okuma evlerimiz şimdiden ilçemize ve öğrenci kardeşlerimehayırlı olsun” dedi.

KaraköprüBelediyesi, gençlerin ders çalışma ortamı ihtiyacını karşılamak için taleplerdâhilinde ilçeye yeni okuma evi kazandırma çalışmalarını sürdürecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da tüp gaz fiyatlarına zamÖnceki Haber

Urfa’da tüp gaz fiyatlarına zam

Başkan Beyazgül motor tutkunlarıyla buluştuSonraki Haber

Başkan Beyazgül motor tutkunlarıyla bulu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar