Şanlıurfa
DOLAR32.2832
EURO34.7494
ALTIN2398.4

Karaköprü’ye yeni park kazandırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’ye yeni park kazandırıldı
Abone ol
Karaköprü Belediyesi, Seyrantepe Mahallesine 4 bin metrekare alanda yeni bir park kazandırırken ilçedeki yeşil alan oranını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor

Karaköprü'de vatandaşlara yeni dinlenme venefes alma alanları kazandırmak isteyen Karaköprü Belediyesi ilçeyekazandırdığı parklarla yeşil alan oranını her geçen gün arttırıyor.

 Karaköprü Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü tarafından Seyrantepe Mahallesine kazandırılan 4 bin metrekarelikyeni parkın çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

 Mahalledeki vatandaşların talebi üzerineKaraköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla mahalleyekazandırılan parkta çalışmalar kısa sürede tamamlanırken, çevredekivatandaşların yeşil alan ve yaşam alanı ihtiyacını karşılamak için yapılanparkın içerisinde çocuk oyun grupları, oyun sahaları ile oturma grupları yeralıyor.

 Seyrantepe Mahallesinde son dönemlerde önemliyatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı MetinBaydilli buradaki yeşil alan ihtiyacını gidermek için 4 bin metrekarelik alandayeni bir park kazandırdıklarını kaydetti.

 Başkan Baydilli, “Seyrantepe yeni yerleşimalanı potansiyeliyle çok tercih edilen ve nüfusu sürekli artıran birmahallemizdir. Konutlaşmanın arttığı bu bölgede yeşil alanlar, dinlenmealanları vatandaşlarımız için çok değerlidir. Biz de vatandaşlarımızın nefesalacağı, zaman geçirip dinlenebileceği bu parklarımızı mahallemizekazandırıyoruz. 4 dönüm üzerine yaptığımız yeni parkımız mahallemize veilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 Karaköprü Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü tarafından 2023 yılı sonuna kadar ilçeye toplamda 100 binmetrekarenin üzerinde yeşil alan ilçeye kazandırılacak.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli bilişim uzmanı alacakÖnceki Haber

Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli bilişim u...

Urfa’da obezite hastalarına müjde!Sonraki Haber

Urfa’da obezite hastalarına müjde!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar