Şanlıurfa
DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0

Lider Viranşehir Belediyespor tutulmuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lider Viranşehir Belediyespor tutulmuyor
Abone ol
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Lider Viranşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Yayladağıspor’u 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geride bıraktı.

Bölgesel Amatör Ligi 8.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, ligin 15’incihaftasında sahasında Yayladağıspor’u konuk etti.

Viranşehir eski ilçestadında Viranşehir Belediyespor taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi.

Belediyespor takımı, 6Şubat’ta asrın felaketi olarak adlandıran depremin yıldönümü nedeniyle sahaya;‘6 Şubat depremini unutmadık, unutmayacağız’ pankartıyla çıkarken,taraftarlarda deprem bölgesi takımı olan Yayladaıspor’u türbinlere çağırarakjest yaptı.

Sezon başından itibarengösterdiği etkili futbol ile adından sıkça söz ettiren Viranşehir Belediyespor,Hatay ekibini de yenmeyi başardı.

Yayladağıspor maçınagalibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir Belediyespor, taraftar desteğini dearkasına alarak maça hızlı başladı.

Sağlı sollu geliştirdiğiataklarla rakip kalede gol arayan Viranşehir Belediyespor, aradığı golü 39’uncudakikada buldu. Nihat Kaynar’ın golüyle 1-0 öne geçen Viranşehir, soyunmaodasına 1-0 üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da etkilifutbol ortaya koyan Viranşehir Belediyespor, 86. Dakikada Salih Kazan’ınkaydettiği golle skoru 2-0 yaptı.

Müsabakanın kalandakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Viranşehir,puanını 40’a yükselterek liderliğini devam ettirdi.

Viranşehir ekibi aldığıgalibiyetle en yakın takipçisi olan Kilis Belediyespor ile arasındaki 5 puanlıkfarkı korudu.

Viranşehir ekibi, önümüzdekihafta ise deplasmanda Adıyaman Belediyespor’a konuk olacak.

Maçtan sonra açıklamalardabulunan Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Yayladağıspormaçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve bu maçı da 2-0 kazanmalarından dolayıbüyük sevinç yaşadıklarını söyledi.

Alınan galibiyetten dolayıteknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Çelik,“Taraftarlarımızın müthiş desteği ile Yayladağıspor maçından da galip gelmeyibaşardık. Şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geride bıraktık. Bugalibiyetimizi sezondan başından beri bizlere maddi ve manevi destekte bulunanViranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci ve taraftarlarımıza armağanediyoruz.  İnşallah sezon sonunda kupayıViranşehir’e getirip, şehrimizin 3. Lig hasretini de sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Takımın teknik direktörüBülent Güllü ise, rakibe pozisyon vermeden hak ettikleri bir galibiyetaldıklarını belirterek, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Güllü, Galibiyetikendilerini 90 dakika destekleyen taraftarlara armağan ettiğini kaydetti.

Lider ViranşehirBelediyespor’un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Emrah Tuncel’de; “Bugün güzel biroyun ortaya koyduk. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Mücadelelerindendolayı takım arkadaşlarını tebrik ediyorum. Ayrıca galibiyeti bizleri maçboyunca destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyorum. Yolumuza kayıpsız devamediyoruz. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur.”dedi.

Maç sonunda Belediyesporyöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları galibiyeti halay çekerek kutladı.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lider Karaköprü Belediyespor Erbaaspor’da beraber kaldı!Önceki Haber

Lider Karaköprü Belediyespor Erbaaspor’d...

Karaköprü Belediyespor’dan “fair play” örneğiSonraki Haber

Karaköprü Belediyespor’dan “fair play” ö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar