Şanlıurfa
DOLAR32.3758
EURO35.0337
ALTIN2325.7

“Muhtarlar aranarak vatandaşların mitinge gelmesi için baskı yapılıyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Muhtarlar aranarak vatandaşların mitinge gelmesi için baskı yapılıyor”
Abone ol
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Aralık’ta Şanlıurfa’da düzenleyeceği mitinge ilişkin “Muhtarlar aranarak köylerden/mahallelerden vatandaşların mitinge gelmesi için baskı yapılıyor. Kırsalda her köye yönelik araç tahsis ediliyor” açıklamasını yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili ŞanlıurfalıMahmut Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Aralık’ta düzenleyeceği mitingle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Tanal’ın paylaşımı şöyle:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 Aralık’ta Şanlıurfa’da yapacağı seçim mitinginde, alanın kalabalık görülmesi için devletin tüm imkanları kullanılıyor!  Muhtarlar aranarak köylerden/mahallelerden vatandaşların mitinge gelmesi için baskı yapılıyor. Kırsalda her köye yönelik araç tahsis ediliyor.

Şanlıurfa’da kaymakamlıklardan muhtarlara mesaj gönderiliyor. Kaymakamlıkların söz konusu mesajlarında aynen şu ifadeler yazılı: ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’da İlimiz Abide Meydanında yapacağı buluşmaya tüm halkımız davetli olduğunu Muhtarlarımız tarafından vatandaşlarımıza Cuma günü 2 defa, cumartesi sabah 1 defa olmak üzere 3 defa anons edilerek gerekli duyuruların yapılması rica ederim.’

 

“GİDECEKSİNİZ”

Fakir fukara için kullanılması gereken imkanlar, harcanması gereken paralar bir siyasi partinin mitingi için mi seferber ediliyor? Yazıktır günahtır! Kulüpler, dernekler dahil, tüm kurumların yöneticilerine de Erdoğan’ın mitingine katılım sağlanması yönünde mesajlar gidiyor. Devletin, belediyenin imkanlarıyla sağdan soldan milletin toplayarak Şanlıurfa’da miting alanını kalabalık göstermeye çalışacağınızın farkındayız. Ancak Şanlıurfa’da sessiz çoğunluk, sabırla seçim gününü bekliyor. Sandık açıldığında Şanlıurfa halkının size nasıl ders verdiğini göreceksiniz! Ne kadar çırpınırsanız çırpının gideceksiniz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'de bir ilk! Bu ekibin tamamı kadınÖnceki Haber

Türkiye'de bir ilk! Bu ekibin tamamı kad...

Meslek lisesi öğrencileri zeytinyağı üretimi için çalışıyorSonraki Haber

Meslek lisesi öğrencileri zeytinyağı üre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar