Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Resulayn’da okulun altında tünel bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Resulayn’da okulun altında tünel bulundu
Abone ol
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Resulayn kentinde terör örgütü PKK/YPG’nin karargâh olarak kullandığı bir okulun altında tünel bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye Milli Ordusu ile birlikte 9 Ekim 2019 tarihinde başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile terör unsurlarından temizlenen Resulayn ve Tel Abyad kentlerinde, hayatın normalleşmesine yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Teröristlerce kazılan tünelleri de imha eden güvenlik güçleri, son olarak Resulayn'da daha önce terör örgütü tarafından karargaha dönüştürülen bir okulun bodrum katında tünel bulundu.  Güvenlik güçleri, bulunan tüneli imha ederek, kullanılamaz hale getirdi.

 

324 TÜNEL İMHA EDİLDİ

Bu arada Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, Barış Pınarı Harekâtı’nın tamamlanmasının ardından son bir yıl içerisinde Tel Abyad’da uzunluğu 19 hendek, 60 mevzi, 10 sığınak, kilometrelerce uzunluğunda 21 tünel, Resulayn'da ise 27 kilometre uzunluğunda 303 tünelin tahrip edilerek kullanılmaz hale getirildiği açıklanmıştı.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da 7 kişi tutuklandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da 7 kişi tutuklandı

Eyyübiye yarı olimpik havuzuna kavuşuyorSonraki Haber

Eyyübiye yarı olimpik havuzuna kavuşuyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar