Şanlıurfa
DOLAR32.7668
EURO35.27
ALTIN2447.3

Şanlıurfa’da hız sınırını aşanlara ağır ceza!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da hız sınırını aşanlara ağır ceza!
Abone ol
Şanlıurfa emniyet ekipleri tarafından il genelinde yoğun radar denetimleri gerçekleştirildi. Bu denetimlerde kurallara uymayan 322 araç ve sürücüye trafik idari para cezası kesildi. Şanlıurfa’da Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ŞubeMüdürlüğü ekipleri tarafından 21-23 Mayıs tarihleri arasında il genelinde yoğunradar denetimleri gerçekleştirildi. Bu denetimlerde kurallara uymayan 322 araçve sürücüye trafik idari para cezası kesildi.HIZ SINIRINI AŞAN ARAÇLARA CEZADenetimlerde 155 araca hız sınırını yüzde 10’dan yüzde30’a kadar aşmak, 78 araca hız sınırını yüzde 30’dan yüzde 50’ye kadar aşmak ve89 araca da hız sınırını yüzde 50’den fazla aşmak suçlarından idari para cezasıuygulandı.EMNİYET YETKİLİLERİNDEN UYARIEmniyet yetkilileri, sürücüleri trafik kurallarına uymayave hız limitlerini aşmamaya çağırdı. Hız limitlerini aşmanın kazalara yolaçabileceği ve can kayıplarına neden olabileceği vurgulandı. Yetkililer ayrıca,sürücülerin emniyet kemeri takmaya ve dikkatli araç kullanmaya da özengöstermelerini tavsiye etti.

Şanlıurfa'da Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ŞubeMüdürlüğü ekipleri tarafından 21-23 Mayıs tarihleri arasında il genelinde yoğunradar denetimleri gerçekleştirildi. Bu denetimlerde kurallara uymayan 322 araçve sürücüye trafik idari para cezası kesildi.

Denetimlerde 155 araca hız sınırını yüzde 10'dan yüzde30'a kadar aşmak, 78 araca hız sınırını yüzde 30'dan yüzde 50'ye kadar aşmak ve89 araca da hız sınırını yüzde 50'den fazla aşmak suçlarından idari para cezasıuygulandı.

Emniyet yetkilileri, sürücüleri trafik kurallarına uymayave hız limitlerini aşmamaya çağırdı. Hız limitlerini aşmanın kazalara yolaçabileceği ve can kayıplarına neden olabileceği vurgulandı. Yetkililer ayrıca,sürücülerin emniyet kemeri takmaya ve dikkatli araç kullanmaya da özengöstermelerini tavsiye etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Sağlık Müdürlüğü’nden içme suyu açıklamasıÖnceki Haber

İl Sağlık Müdürlüğü’nden içme suyu açıkl...

Şanlıurfa’da tonlarca bozuk gıda maddesi imha edildiSonraki Haber

Şanlıurfa’da tonlarca bozuk gıda maddesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar