Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa'da sanayi üretimine kesinti darbesi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa'da sanayi üretimine kesinti darbesi!
Abone ol
Şanlıurfa'da habersiz yapıldığı iddia edilen elektrik kesintileri nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim durdu. Çok sayıda işveren işçilerini geri göndermek zorunda kaldı.

Şanlıurfa'nın elektrik kesintileri ile sınavı devam ediyor.

Yaz kış fark etmeksizin sürekli kesintiler yaşanan kentte bu kez mağduriyet Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşandı. İddiaya göre haber verilmeden sabah 06.00'dan itibaren kesintinin yaşandığı sanayi bölgesinde saatler geçmesine rağmen elektrikler gelmeyince işe gelen işçiler saatlerce çalışmadan beklemek zorunda kaldı. Çünkü yapılan aramalarda sürekli enerjinin verileceği belirtildi. Ancak keisntinin 8 saati bulması üzerine işverenler 16:00 / 24:00 vardiyasına gelecek olan işçilerin gelişini de iptal etti.

İşverenlerden biri "Bize elektrik kesilecek diye daha önceden bilgi verilirdi, her fabrikaya kağıtta detaylı şekilde kesinti saatleri yazardı. Biz de elemanlara hatta vardiyalara ona göre izin verirdik ama bugün habersiz kesinti yapıldı. Birazdan enerji vereceğiz diyorlar yaklaşık 8 saattir elektrik yok" diyerek habersiz yapılan kesintilere tepki gösterdi. 

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazada can veren Elif Bereket Türkiye gündeminde!Önceki Haber

Kazada can veren Elif Bereket Türkiye gü...

Bakan yardımcıları görevden alındı, Urfalı isim koltuğunu korudu!Sonraki Haber

Bakan yardımcıları görevden alındı, Urfa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar