Şanlıurfa
DOLAR32.462
EURO34.7836
ALTIN2439.9

Şanlıurfaspor’da neler oluyor? Vali Ayhan devreye girdi...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor’da neler oluyor? Vali Ayhan devreye girdi...
Abone ol
Şanlıurfaspor’da yönetimle ilgili sıkıntılar yaşanmaya başladı. Önce Emin Yetim, İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı için kulüp başkanlığından istifa etti. Başkanlığa getirilen Cihan Canbeyli de iki hafta sonra istifa etti. Kulübün basın sorumlusu, kulübün sosyal medya hesaplarından bir ay sonra genel kurul yapılacağını duyurdu. Kulüp yetkililerinin böyle bir talimatı olmadığı anlaşılınca basın sorumlusunun kulüpteki görevine son verildi. Valilik, devreye girdi.

Uzun süren kötü gidişatın ardından bu sene Vali Salih Ayhan’ın öncülük etmesi ve belediyelerin desteğiyle iyi bir ivme yakalayıp şampiyonluğa favori gösterilen Şanlıurfaspor’da şanssızlıklar yaşanmaya başladı.

Yönetimdeki istifalar, sosyal medyada genel kurul yapılacağı açıklamaları ve görevden alınmaların yaşandığı kulüpte neler olduğu detayına ulaşıldı. Kulüp Başkanı Emin Yetim’in istifa ederek İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olması sonrasında yaşanan gelişmeler dikkatleri Şanlıufaspor’un üzerine çekti.

Emin Yetim’in başkanlıktan istifasının ardından 17 Mart tarihinde başkanlığa getirilen Cihan Canbeyli, dün istifa ettiğini açıkladı. Canbeyli’nin istifasından 11 dakika önce kulüp resmi hesabından paylaşılan Olağanüstü Genel Kurul Kararı’nın bu istifada etkili olduğu düşünülüyor. Henüz kulüp tarafından karar defterine Olağanüstü Genel Kurur kararı alınmadığı anlaşılırken, kararın dün yapılacak olan toplantıda alınacağı tahmin ediliyordu. Ancak dün yapılan toplantıda da böyle bir karar alınmadı. Kulüpte yaşananlara şehrin üst yönetimi duyarsız kalmadı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, takımın genel gidişatını olumsuz etkileyecek durumların yaşanmaması için çalışma başlattığı öğrenildi.

VALİ AYHAN: GEREKLİ ADIMLAR ATILACAK

Vali Ayhan dün sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Gelişmeleri yakından takip ettiğini ve şehir adına olması gerekeni yapacağını kaydeden Vali Ayhan, “Başarı bir’den değil BİZ’den gelir. Sezon başından bu güne BİZ diyerek kenetlenen, ‘O Sene Bu Sene’ diyerek şampiyonluk isteyen Şanlıurfaspor sahipsiz değildir. Müsterih olunuz! Dökülen her terin hakkı ve 3 milyon Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Vali Ayhan’ın açıklamasının ardından Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün kulüpte inceleme başlattığı ve defterlere el koyduğu öğrenildi. Kulübün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ise “mücbir sebepler” kapsamında ileri bir tarihte yapılması için resmi yazının iletildiği anlaşıldı.  

Kulüpte yaşananlar hakkında Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın kamuoyuna açıklama yapacağı kaydedildi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da durdurulan araçta sentetik uyuşturucu maddesi çıktı!Önceki Haber

Şanlıurfa’da durdurulan araçta sentetik...

Trafik sigortasında elektrikli araçlara prim indirimiSonraki Haber

Trafik sigortasında elektrikli araçlara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar