Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Urfa'da damadı vuran kişi kardeşi çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa'da damadı vuran kişi kardeşi çıktı
Abone ol
Şanlıurfa'daki bir düğünde damadın vurulmasına neden olan kişinin, damadın kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, düğününde başına maganda kurşunu isabet etmesiyle ağır yaralanan damat Mehmet Yılmaz'ın vurulduğu ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Düğünde, cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülere göre, damat Mehmet Yılmaz gelin arabasının yanında dururken, kendisine doğru gelen kardeşi Hüseyin Yılmaz da kadın ve çocukların da bulunduğu açık alanda tabancayla havaya peş peşe ateş açtı. Bu sırada tabancadan çıkan kurşunlardan biri, damat Yılmaz'ın başına isabet etti. Bir anda kanlar içinde yere yığılan Yılmaz, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası panik yaşanırken, düğün yarıda kesildi.

Damadın vurulma anına ait kamera kayıtları, Yılmaz ailesinin evinin ahırına gizlenmiş bulundu. Kardeş Hüseyin Yılmaz'ın Birecik Jandarma Komutanlığı'nda sorgusunun sürdüğü belirtildi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tatilde de servis ücreti talebi velilieri isyan ettirdiÖnceki Haber

Tatilde de servis ücreti talebi velilier...

49 ilde FETÖ operasyonu: 176 şüpheli askere yakalama kararıSonraki Haber

49 ilde FETÖ operasyonu: 176 şüpheli ask...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar