Şanlıurfa
DOLAR32.201
EURO35.0218
ALTIN2500.1

Urfa’da sağlıkta kalitenin artırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa’da sağlıkta kalitenin artırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor
Abone ol
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki kapalı psikiyatri servisini ve kanserle savaşta başarıyı artıran Pet/CT teknolojisini faaliyete koyacaklarını söyledi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, MehmetAkif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastane hizmetlerinin ele alındığı“hastane değerlendirme toplantısına” katıldı.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Solmaz’ın yanı sıra hizmetbaşkanları ve hastane yönetimi katıldı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Bedri Caner Kaya, sağlık tesisindesunulan hizmetlerin kalitesi, hasta memnuniyeti, genel işleyiş, kalite veverimliliğin arttırılmasına yönelik sunumlar yaparken, toplantıda karşılaşılansorunların çözümüne yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Solmaz, sağlıktesislerinde hasta memnuniyetini arttırmak için eksikliklerin ve karşılaşılansorunların en önemlisinin fiziki yetersizlik olduğunu belirterek, şunlarıkaydetti:

“Hastane içerisinde odaların daha verimli kullanılması ve hastaneiçerisinde yeni poliklinikler açılması için fiziki ortam planlanması veHaliliye ek hizmet binasında düzenlemeler yapılması konusunda fikiralışverişinde bulunduk. Kısa süre içerisinde kapalı psikiyatri servisini vePet/CT’yi faaliyete koyacağız. Yapılan iyileştirme çalışmaları ile polikliniksayıları da artacaktır. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak halkımızın sağlıkhizmet sunumundan kaliteli bir şekilde faydalanması için çalışmalarımız devamedecektir.”

İl Sağlık Müdürü Solmaz, daha sonra hastane birimlerinidolaşıp yerinde tespit yaparak hastane yönetimi ve hizmet başkanları ilebirlikte fikir alışverişinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyrantepe Mahallesine yeni yollar kazandırılıyorÖnceki Haber

Seyrantepe Mahallesine yeni yollar kazan...

Urfa’da kadınlara yönelik mesleki istihdama destek artıyorSonraki Haber

Urfa’da kadınlara yönelik mesleki istihd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar