Şanlıurfa
DOLAR32.3855
EURO34.7743
ALTIN2404.8

Urfa’daki Süper Kupa karşılaşmasında sahaya atlamıştı! İşte o kovalamacanın görüntüleri...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa’daki Süper Kupa karşılaşmasında sahaya atlamıştı! İşte o kovalamacanın görüntüleri...
Abone ol
7 Nisan’da Şanlıurfa’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finali, sahadaki gerginlik kadar saha dışındaki ilginç bir olayla da hafızalara kazındı. Galatasaraylı futbolcular sevinç kutlamaları sırasında sahaya giren genç bir taraftar, Galatasaraylı futbolcularla sevincine ortak olmak istedi. Güvenlik görevlilerinin peşine düştüğü genç taraftar, sahada adeta bir kovalamaca oyunu oynadı. Güvenlikten bir süre kaçmayı başaran taraftar, kısa sürede yakalandı. Sahaya atlayan gencin tribün görüntüleri ortaya çıktı.

7Nisan'da Şanlıurfa'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali,sahadaki gerginlikle olduğu kadar sahaya giren bir taraftarın yaşadığımacerayla da gündeme geldi.

Maçınilk dakikasında Galatasaray'ın golü sonrası Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesitüm dikkatleri üzerine çekerken, bu kargaşa sırasında sahaya giren genç birtaraftar, Galatasaraylı futbolcuların sevincine ortak olmak istedi.

TRİBÜNGÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sahayaatlayan gencin tribün görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde güvenlikgörevlilerinden adeta bir "kovalamaca" oyunu oynayan genç taraftarın,atikliği ve hızı dikkatleri çekti. Kısa sürede yakalanan gencin imdadına iseGalatasaraylı futbolcular yetişti.

Centilmencebir davranış sergileyen Galatasaraylı futbolcular, genci yanlarına çağırarakformasını imzaladı. Yaşanan bu olay, gerginlikle başlayan finalin unutulmaz biranı olarak hafızalara kazındı.

SOSYALMEDYADA GÜNDEM OLDU

Gençtaraftarın sahaya girme sebebi ve Galatasaraylı futbolcuların bu centilmendavranışı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kişi, Galatasaraylıfutbolcuların davranışını takdir ederken, genç taraftarı da eleştiri yağmurunatuttu.

SüperKupa finali, sahadaki gerginlik ve saha dışındaki ilginç olaylarla Türkfutbolunun unutulmaz maçları arasına girmeyi başardı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni turistik trenler yola çıkıyor, fiyatlar belli olduÖnceki Haber

Yeni turistik trenler yola çıkıyor, fiya...

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı kutluyorSonraki Haber

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar