Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Vali Erin, Siverek’te kaybolan gençlerin aileleriyle görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Erin, Siverek’te kaybolan gençlerin aileleriyle görüştü
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Siverek’e bağlı Soydan kırsal mahallesindeki sulama göletine balık avlamak için giren ve teknelerinin devrilmesi sonucu kaybolan gençlerin arama çalışmalarını yerinde inceledi.

Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ile Soydan Mahallesindeki gölete giderek, arama çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Erin, suda kaybolan gençlerin aileleriyle de görüşerek metanetli davranmalarını istedi.

17 Mart 2021 günü saat 16.15 sıralarında Siverek kırsalındaki Soydan Mahallesindeki sulama göletine tekne ile girerek ağ atmak suretiyle balık avlamaya çalışan Ahmet Mindeş (24) ve Jiyan Kengiş (19) teknelerinin devrilmesi sonucu suyun içerisinde kaybolmuş, Mahmut Kengiş ise yüzerek karaya çıkmayı başarmıştı.

Olayın duyulmasından itibaren gölette Emniyet Olay Yeri İnceleme Timi, Jandarma ve Dalgıç Polisler ile AFAD Arama Kurtarma Timleri çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Savcılığınca da adli tahkikat sürdürülüyor.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çakmak'tan AK Parti'ye ziyaretÖnceki Haber

Çakmak'tan AK Parti'ye ziyaret

Şanlıurfa'da gölette kaybolan gençlerden birinin cesedine ulaşıldıSonraki Haber

Şanlıurfa'da gölette kaybolan gençlerden...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar