Şanlıurfa
DOLAR32.2064
EURO35.0183
ALTIN2512.2

Vali Şıldak Suruç’ta vatandaşları ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak Suruç’ta vatandaşları ziyaret etti
Abone ol
Vali Hasan Şıldak, gün boyu Suruç’ta çeşitli temaslarda bulundu. Çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, okullarda da öğrencilerle bir araya geldi.

 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bugün sabah saatlerindeSuruç'a giderek ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Suruç Fen Lisesi'ne gidenVali Şıldak, sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek geleceğe yönelikplanlarını dinledi. Öğrencilerle birlikte Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi(BİGEP) kapsamında düzenlenen 'Yapay Zekâ Arkadaşım' tanıtım filmini izleyenVali Şıldak, projenin ayrıntılarına değinerek başarı dileklerinde bulundu.Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, eğitimde özveriye dikkat çekerekokullarda bir aile ortamının oluşturulmasının öğrenci verimliliği açısındanönemli olduğunu söyledi.

Vali Şıldak daha sonra Suruç Devlet Hastanesi'ne geçereksağlık çalışanlarına başarılar diledi ve hastalara geçmiş olsun dileklerindebulundu.

Gün içerisinde Suruç İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyareteden Vali Şıldak, burada yaptığı konuşmasında "Suruç ilçemizde asayişin vehuzurun sağlanması için her an görev başında olan kahraman Jandarmamızaçalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Öğle yemeği programını Abdurrahman Şimşek Mesleki ve TeknikAnadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte gerçekleştiren ValiŞıldak, ardından dersliklerde öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Şıldak, öğle sonrası programına ise esnaf ziyareti iledevam etti. İlçenin en yoğun bölgesi olan Cumhuriyet Meydanı, Uzun Çarşı veSanat Sokağında esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, hayırlı işler dileklerindebulundu. Güzergahında vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Vali Şıldak, Suruçluöğrencilerin sergisini gezerek gençleri tebrik etti.

Suruç İlçe Halk Kütüphanesi ve Aile Destek Merkeziziyaretleri de gerçekleştiren Vali Şıldak’a Kaymakam Vekili Ahmet Fatih Sungur,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü ErdemBildirici eşlik etti.

BİHA                                                                                 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde hukuk müşaviri değiştiÖnceki Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde hukuk...

PFDK cezaları belli olduSonraki Haber

PFDK cezaları belli oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar