Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Valilik açıkladı: Şanlıurfa’daki hasta köpekleri Ankara’ya taşırken gözaltına alındı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Valilik açıkladı: Şanlıurfa’daki hasta köpekleri Ankara’ya taşırken gözaltına alındı!
Abone ol
Şanlıurfa’daki barınaktan 35 hasta hayvanı alarak Ankara’ya tedaviye getiren ve kendisini hayvansever olarak tanıtan kadın, gözaltına alındı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın,Şanlıurfa’da kuduz vakaları nedeniyle köpeklerin kısırlaştırılmadığını vesokaklarda köpek kalmadığını söyledi. Barınaktan aldığı 35 hayvanda her türlühastalığın olduğunu da açıkladı.Hayvanların Ankara’ya getirilmesinin ardından AnkaraValiliği de bir açıklama yaptı. Açıklamada, hastalıklı köpeklerin karantinayaalındığı ve onları getiren kişilerin gözaltına alındığı belirtildi.ANKARA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMAAnkara Valiliği konuya ilişkin açıklamada bulundu.Açıklamada, ”İlimizegetirilen hastalıklı köpekler konusuyla ilgili Emniyet Güçlerimizin yaptığıçalışmalar sonucu bulundukları yer tespit edilen hayvanlar, veterinerhekimlerimizin gözetiminde karantinaya alınmıştır. Söz konusu hayvanlarıİlimize yönlendiren ve getiren kişiler yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığımızıntalimatları doğrultusunda gözaltına alınmış ve haklarında yasal işlemlerebaşlanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın,Şanlıurfa'da kuduz vakaları nedeniyle köpeklerin kısırlaştırılmadığını vesokaklarda köpek kalmadığını söyledi. Barınaktan aldığı 35 hayvanda her türlühastalığın olduğunu da açıkladı.

Hayvanların Ankara'ya getirilmesinin ardından AnkaraValiliği de bir açıklama yaptı. Açıklamada, hastalıklı köpeklerin karantinayaalındığı ve onları getiren kişilerin gözaltına alındığı belirtildi.

Ankara Valiliği konuya ilişkin açıklamada bulundu.Açıklamada, "İlimizegetirilen hastalıklı köpekler konusuyla ilgili Emniyet Güçlerimizin yaptığıçalışmalar sonucu bulundukları yer tespit edilen hayvanlar, veterinerhekimlerimizin gözetiminde karantinaya alınmıştır. Söz konusu hayvanlarıİlimize yönlendiren ve getiren kişiler yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığımızıntalimatları doğrultusunda gözaltına alınmış ve haklarında yasal işlemlerebaşlanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da bıçak bileme mesaisi başladıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da bıçak bileme mesaisi başlad...

Şanlıurfa’da emniyetten denetim!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da emniyetten denetim!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar