Şanlıurfa
DOLAR32.5259
EURO34.9911
ALTIN2424.6

Yeniden Refah seçime hazır !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Ekonomik İşler 2. Bölge Başkanı İbrahim Halil Koçbaba, SANLİURFAOLAY.COM’a önemli açıklamalarda bulundu.

Koçbaba, DEDAŞ, tarım, seçim ve diğer önemli konular hakkında açıklama yaptı. Koçbaba, Şanlıurfa’nın temel sorunları ve seçim süreci ile ilgili açıklamalar bulundu. Koçbaba, şunları söyledi:”Yeniden Refah Partisi olarak Şanlıurfa'da genel olarak kentin ekonomik yapısı ile ilgili plan ve projeler hazırlayıp genel merkezimize, Başkanımız Fatih Erbakan'a iletiyoruz. Çözüm noktasında fikirler beyan ediyoruz. Urfa'nın geleceği ile ilgili çalışmalara imza atmak istiyoruz.

DEDAŞ İLE İLGİLİ DOSYAMIZI HAZIRLADIK !

 Bu konu ile ilgili yaptığımız çalışmalarla ilgili planlarımız mevcut, tarım ve hayvancılıkla ilgili dosya hazırladık. DEDAŞ ile ilgili de dosyamızı hazırladık. Bunları genel merkezimize ilettik. Bu konularla ilgili çalışmalarımız sürüyor.

GAP PROJESİ BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ

GAP Projesi Türkiye'nin en önemli çalışmalarından biri. Ama son 20 yılda istenilen sonuca, seviye ulaşılamadı. Bitmesi gereken bir projeydi. Ülkemiz tarım alanında kendi kendine yeten bir ülke konumuna gelmesi gerekirken GAP Projesi bitirmedi; ama şu ana kadar bitirilmedi. Yüzde 53'ü tamamlandı şu aşamada. Kalan yüzde 47 ile ilgili çalışmalar hala bitiremedi, maalesef yerinde duruyor. Bu durumla ilgili radikal bir karar alıp hızlıca bitirilmeli proje. Günümüzde tarımın önemi daha da öne çıktı. Var olan zenginliklerimizi değerlendirmemiz gerekiyor. Tarımı, toprağı suyu değerlendirmemiz gerekiyor. Küresel ısınma söz konusu, ekinlerin çoğu kuruyor. Biz de bu durumu şansa bırakmamalıyız. Onun için GAP Projesinin bir an önce bitirilmesi ve çiftçimizin hizmetine sunulması gerekiyor.

 YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK SEÇİME HAZIRIZ !

Sahadan edindiğimiz bilgiler noktasında vatandaşlar, seçmenler tek başımıza seçime girme noktasında seçime girmemizi istiyor. Biz bu durumu net bir şekilde görüyoruz. İttifakların dolu olduğu döneminden geçiyoruz. Önceliğimiz, isteğimiz tek başımıza seçime girmek, hedefimiz de bu var. Halkımıza kendimizi ifade edip güzel projelerle ihtiyacı olan halkın istediği halkın derdine derman olabilme tek başınıza milli görüş İdaresi ile halkımızın derdine derman olmak istiyoruz.”

 

Kaynak Linki = https://www.sanliurfaolay.com/haber/kocbaba-yeniden-refah-partisi-olarak-secime-haziriz-56360


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Taziye evleri rant kapısı olmamalı”Önceki Haber

“Taziye evleri rant kapısı olmamalı”

Ölüm yolunda taziye çadırı kurulduSonraki Haber

Ölüm yolunda taziye çadırı kuruldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar