Şanlıurfa
DOLAR32.4273
EURO34.8206
ALTIN2396.6

Başkan Ekinci personelleri ile iftarda bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ekinci personelleri ile iftarda bir araya geldi
Abone ol
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yenişehir Mahallesi Viranşehir Belediyesi SporKompleksinde gerçekleştirilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Önder Çengel, eşiAyşe Asan Çengel, Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, AK PartiŞanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı, AK Parti Viranşehir İlçeBaşkanı Ali Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç, İlçe Emniyet MüdürüZekeriya Baran, İlçe Müftüsü Mahmut Kaya, Belediye Başkan yardımcıları SüleymanÇelik ve Yılmaz Gözen, Belediye meclis üyeleri, Merkez Mahalle Muhtarları, belediyebirim müdürleri, memurlar, işçiler, taşeron işçiler ve Kaymakamlık personellerikatıldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, iftar yemeğiöncesi misafirleri tek tek kapıda karşıladı.

Daha sonra tüm sofraları gezen ve personeli ile tek tekilgilenen Başkan Salih Ekinci, belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayıpaylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, personel ve ailelerininRamazan-ı Şerif’ini tebrik etti.

Viranşehir için elbirliği ile çalışmaya devam ettiklerinianlatan Başkan Ekinci, özverili çalışmalarından ve daveti üzerine iftaryemeğine katılımlarından dolayı personellerine teşekkür etti.

Allah tuttuğumuz oruçlarımızı dergâhında kabul eylesindiyen Başkan Salih Ekinci,” Cenab-ı Mevla bugün burada iftar sofrasındakigösterdiğimiz birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın inşallah.Viranşehirimize en güzel şekilde hizmet etmeyi, kazançlarımızı helal olarakkazanmayı ve ailelerimizi helal rızık götürmeyi nasip eylesin diyorum. Allahhepimizi sağlıcakla ve huzurla Ramazan Bayramı’na eriştirsin. Şimdidenhepinizin ve ailelerinizin bayramını tebrik ediyorum. Hepinize saygı sevgi vemuhabbetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Daha sonra birer selamlama konuşması yapan ViranşehirKaymakamı Önder Çengel ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir AsumanYazmacı, davetlilerin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek, güzel organizasyondandolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkürlerini iletti.

Okunan ezanla birlikte yapılan iftarın ardından program,İlçe Müftüsü Mahmut Kaya’nın okuduğu dualarla sona erdi.

Belediye personeli ve davetliler ise, Belediye BaşkanıSalih Ekinci’ye davetlerinden dolayı teşekkür etti.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Berberler gece geç saatlere kadar hizmet verecekÖnceki Haber

Berberler gece geç saatlere kadar hizmet...

Bayram öncesi araç kiralayacaklara uyarıSonraki Haber

Bayram öncesi araç kiralayacaklara uyarı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar