Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Canan Karatay’dan domates uyarısı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canan Karatay’dan domates uyarısı!
Abone ol
Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez domatesi mercek altına aldı. Uzman isim domatesin bir sebze değil meyve olduğunu vurgulayıp içeriğinde fazla oranda şeker barındırdığını belirtti. Karatay yanlış bilinen bir konuya da değinip vatandaşları uyardı. Uzman isim ”Domates böyle görünüyorsa tüketmeyin” dedi.

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dan yineçok konuşulacak bir açıklama geldi.

"Benim gibi yapacaksınız. Eylül ayında doğal birdomates bulup kendi domatesinizi kış için hazırlayacaksınız." diyen uzmanisim yaptığı açıklamada "Domates meyvedir. Ama biz sebze olarak ayırmışız.Çok fazla tüketildiğinde özellikle haziran ve temmuz ayında hastalarımın hem şekerlerihem de ürük asitleri yükselir." ifadelerini kullandı.

"CANAN KARATAY KARBONHİDRAT VERMİYOR" SÖZLERİNEÇARPICI YANIT!

Uzman isim kendisi için sarf edilen sözlere dikkat çekip çarpıcıbir açıklamada bulundu.

"Diyorlar ki Canan Karatay karbonhidrat vermiyor.Domateste de yeşil fasulyede de baklada da şeker var." ifadelerinikullanan uzman isim, bu duruma açıklık getirdi.

"BÜTÜN HASTALIKLARIN SEBEBİ!"

Karatay açıklamalarına şöyle devam etti:

"İlaçlı tarım zehiriyle büyütülüyor. Tarımzehirleri, bütün hastalıkların sebebi. Kanser de dahil. Şu an domatesin dönemideğil. Doğru mevsim eylül ayında. Yapay olarak her mevsim piyasaya sürülensebzeler tehlikeli."

SON NOKTAYI KOYDU!

Uzman isim "Mevsiminde yiyeceksiniz diyorum. Şimdibir bahçeniz varsa domateslerin kızarmadığını göreceksiniz halen yeşil. Siz onadikkat edin. Benim gibi yapacaksınız. Eylül ayında doğal bir domates bulupkendi domatesinizi kış için hazırlayacaksınız" sözleri ile konuya sonnoktayı koydu.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YSK Başkanı Yener: Yerel seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacakÖnceki Haber

YSK Başkanı Yener: Yerel seçim takvimi 1...

Siverek’te festivalde etkinlikler devam ediyorSonraki Haber

Siverek’te festivalde etkinlikler devam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar