Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Karaköprü Belediyespor puan kaybını telafi etmek istiyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü Belediyespor puan kaybını telafi etmek istiyor!
Abone ol
Karaköprü Belediyespor, 1922 Konyaspor maçına iddialı hazırlanıyor. Geçen hafta sahasında Silivrispor ile berabere kalan ekipte Teknik Direktör Besim Durmuş, “Kaybettiğimiz puanı Konya’da telefi etmek istiyoruz” dedi.

TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden KaraköprüBelediyespor, ligin 10. haftasında sahasında Silivrispor ile 1-1 beraberekaldı.

1 puanarazı olan ekipte karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Besim Durmuş, 10haftayı geride bıraktıklarını ve 8 galibiyet 2 beraberlik aldıklarını hatırlattı.

Grupta namağlupşekilde lider olarak yollarına devam ettiklerini vurgulayan Besim Durmuş, “Bizoynadıkça kendimizi daha güvenli, daha olumlu hissediyoruz. Tabii rakiplerimizinde hem üsttekiler hem alttakiler, oynadıkça daha iyi karakter, daha iyi takımfelsefeleri, daha oyun birliktelikleri gelişiyor. Özellikle biz önde gidentakım olarak, bizim maçlarımız her hafta daha çok zorlaşıyor. Rakipler daha çokfarkımıza vardılar. Daha çok konsantre oluyorlar. Biraz sıkıntı yaşasak da istediğimizpozisyonları, istediğimiz atakları, istediğimiz olumlu sonucu almak için atak üretiyoruzve sonuçlandırıyoruz” dedi.

Durmuş,Silivrispor karşılaşmasında son dakikada “şok” bir gol yediklerini belirterek,beraberlikle biten maçtaki puan kaybını Konya deplasmanında telafi etmek istediklerinikaydetti. Durmuş, şunları söyledi:

“Silivrispormaçını burada bırakıyoruz. Önümüzde bir Konya maçı var. Onlar da genç birtakım, geçen yıl birlikte oynadılar. Transfer tahtaları kapalı ama genç, birarada hareket eden bir takım… Zor bir hafta… Biz hafta hafta değerlendirdiğimiziçin Silivri maçını az önce oyuncularımızla konuşup kapattık. Yeni haftayıplanlanıyoruz. İnşallah burada kaybettiğimiz puanı Konya’da telefi etmekistiyoruz. İnşallah bu önde giden tavrımızı, puanımızı artırarak ya da aradakifarkı koruyarak her maçı kendi içinde kazanıp devreye girmek istiyoruz.İnşallah bu hafta da bizim adımıza olumlu geçer”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçakale’de yaşanan kazada 4 kişi yaralandıÖnceki Haber

Akçakale’de yaşanan kazada 4 kişi yarala...

Vali Şıldak sulama kanallarını incelediSonraki Haber

Vali Şıldak sulama kanallarını inceledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar