Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Karaköprü hibe kampanyası başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü hibe kampanyası başlattı
Abone ol
Karaköprü Belediyesi ‘Heba Etme Hibe Et’ yardım kampanyası başlatarak vatandaşlardan evde kullanmadıkları mobilya, araç ve gereçleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlamalarını istedi.

Karaköprü Belediyesi sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında yeni bir yardım kampanyası başlatarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olacak. ‘İhtiyacın yoksa as, varsa al’ kampanyasının ardından ‘heba etme hibe et’ kampanyası başlatarak vatandaşların evde kullanmadığı ve kullanılabilir durumda olan ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bağış olarak alacak.

Bağış yapmak isteyen vatandaşlar evinde kullanmadığı mobilya, halı, beyaz eşya, mutfak eşyaları gibi araç ve gereçleri Akpiyar mahallesindeki (Karaköprü mezarlığı karşısı) ‘İhtiyacın varsa al yoksa as’ standına götürüp bağışlayabilirler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ‘İhtiyacın varsa al yoksa as’ kampanyasıyla 3,5 yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyecek yardımı yaptıklarını ve binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın bu kampanyadan yararlandığını söyledi.

Karaköprü Belediyesinin 3,5 yıldır devam ettirdiği ‘İhtiyacın varsa al yoksa as’ kampanyasında da vatandaşlar kıyafet ve ayakkabı yardımı yaparak ihtiyaç sahiplerinin giyimine yardımcı oluyor.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa'da silahlı saldırı: Hayatını kaybettiÖnceki Haber

Urfa'da silahlı saldırı: Hayatını kaybet...

"200-250 bin mülteci sınırımıza doğru hareket halinde"Sonraki Haber

"200-250 bin mülteci sınırımıza doğru ha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar