Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da kar temizleme çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da kar temizleme çalışmaları sürüyor
Abone ol
Şanlıurfa'da özellikle Siverek bölgesinde etkisini gösteren kar yağışının ulaşımı aksatmamasına yönelik Büyükşehir ekipleri, 24 saat esası ile hizmet yürütüyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte olası olumsuz olayların önüne geçebilmek için koordineli bir şekilde çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, gece boyunca gerek araçları gerekse personeli ile sahada mesai başındaydı. Yağış öncesi yoğunluğun yaşandığı tüm güzergahları belirleyen Büyükşehir ekipleri, kar yağışından dolayı kapanan Siverek Karacadağ yol güzergahı ile Zincirliçay, Çerkez, Kayalar, Kulaklı ve 6 farklı kırsal mahalleye giden yolların ulaşımını iş makineleri açarak yoğun çalışma sürdürdü.
 


 

BÜYÜKŞEHİR KAR HASSASİYETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve ALO 153 İletişim Merkezinin 24 saat esası ile hizmet verdiği Büyükşehir Belediyesi, diğer tüm birimlerin kar yağışından kaynaklanabilecek olumsuzluklara duyarlı olması için uyarılarda bulundu. Sert kış şartlarına karşı hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere anında karşılık vererek çalışma yürüttü.
 



BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğurganlıkta zirve yine Şanlıurfa’nın olduÖnceki Haber

Doğurganlıkta zirve yine Şanlıurfa’nın o...

İl Sağlık Müdürü hastaneleri incelediSonraki Haber

İl Sağlık Müdürü hastaneleri inceledi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar