Şanlıurfa
DOLAR32.7974
EURO35.1071
ALTIN2452.6

Şanlıurfa’daki dev festivalin başlayacağı saat belli oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’daki dev festivalin başlayacağı saat belli oldu!
Abone ol
Şanlıurfa’da 9 gün boyunca sürecek olan Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin ikinci ayağı heyecanla bekleniyor. Festival, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla yarın saat 10.00’da Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde başlayacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ülkemizin uluslararasımarka değerine katkıda bulunmak amacıyla 16 şehirde çok daha kapsayıcıetkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bu yılkiikinci ayağı, Şanlıurfa’da 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.Medeniyetin beşiği, insanlık tarihinin başlangıç noktasıŞanlıurfa’da 9 gün sürecek festivalde konserlerden sergilere, tiyatrodan operave bale gösterilerine, söyleşilerden atölyelere, çocuk etkinliklerinden dijitalsanatlara kadar 300’den fazla etkinlik gerçekleştirilecek.Festival, Kültür ve TurizmBakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla 25 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’daŞanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde başlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ülkemizin uluslararasımarka değerine katkıda bulunmak amacıyla 16 şehirde çok daha kapsayıcıetkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bu yılkiikinci ayağı, Şanlıurfa’da 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

Medeniyetin beşiği, insanlık tarihinin başlangıç noktasıŞanlıurfa’da 9 gün sürecek festivalde konserlerden sergilere, tiyatrodan operave bale gösterilerine, söyleşilerden atölyelere, çocuk etkinliklerinden dijitalsanatlara kadar 300’den fazla etkinlik gerçekleştirilecek.

Festival, Kültür ve TurizmBakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla 25 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'daŞanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde başlayacak.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor’da 19 oyuncunun sözleşmesi sona erdiÖnceki Haber

Şanlıurfaspor’da 19 oyuncunun sözleşmesi...

Siverek’te keklik avına giden şahıs kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiSonraki Haber

Siverek’te keklik avına giden şahıs kalp...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar