Şanlıurfa
DOLAR32.8287
EURO35.1567
ALTIN2454.0

Şanlıurfaspor’da 19 oyuncunun sözleşmesi sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor’da 19 oyuncunun sözleşmesi sona erdi
Abone ol
1. Lig’de son hafta galibiyetiyle kümeden kalan Şanlıurfaspor’da sezon sonu sözleşmesi biten oyuncuların listesi belli oldu. Toplamda 19 oyuncunun sözleşmesi biterken bu oyuncularla tekrar sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı merak konusu. Trenyol 1. Lig’de son haftada evinde Manisa FK karşısındaaldığı galibiyet ile kümede kalma başarısı gösteren Şanlıurfaspor’da sezonbitimiyle beraber sözleşmesi biten oyuncular da belli oldu.Takımın ligde kalmasında büyük emeği olan Emanuel Dening,Marco Paixao ve Barış Ekincier gibi isimlerinde bulunduğu 19 oyuncununsözleşmesi, sezon bitimiyle beraber sona erdi. SÖZLEŞMESİ BİTENLER Sezon bitimiyle beraber sözleşmeleri biten oyuncularınlistesi şöyle:Kaleci: Aydın Bağ, Alperen Uysal Defans: Barış Gök, Semih Karadeniz, Mehmet Yiğit, SeyitGazanfer, Ümit Kurt, Diogo Coelho, Tolga Ünlü, Orta saha: Cumali Bişi, İshak Çakmak, Adem Eren Kabak, AmarBegiç, Emre GültikenForvet: Barış Ekincier, Djalo Balde Aldair, Emanuel Dening , Marco Paixao YENİ SÖZLEŞME İMZALANACAK MI?Takımın neredeyse yüzde 80’nini oluşturan bu oyuncularlayeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı bilinmiyor. Ancak, Şanlıurfaspor’dayapılacak olan Olağan Genel Kurulu toplantısı sonrası yönetimin oyuncularlatemasa geçmesi bekleniyor. BİHA

Trenyol 1. Lig’de son haftada evinde Manisa FK karşısındaaldığı galibiyet ile kümede kalma başarısı gösteren Şanlıurfaspor’da sezonbitimiyle beraber sözleşmesi biten oyuncular da belli oldu.

Takımın ligde kalmasında büyük emeği olan Emanuel Dening,Marco Paixao ve Barış Ekincier gibi isimlerinde bulunduğu 19 oyuncununsözleşmesi, sezon bitimiyle beraber sona erdi.

 

Sezon bitimiyle beraber sözleşmeleri biten oyuncularınlistesi şöyle:

Kaleci: Aydın Bağ, Alperen Uysal

Defans: Barış Gök, Semih Karadeniz, Mehmet Yiğit, SeyitGazanfer, Ümit Kurt, Diogo Coelho, Tolga Ünlü,

Orta saha: Cumali Bişi, İshak Çakmak, Adem Eren Kabak, AmarBegiç, Emre Gültiken

Forvet: Barış Ekincier, Djalo Balde Aldair, Emanuel Dening , Marco Paixao

 

Takımın neredeyse yüzde 80’nini oluşturan bu oyuncularlayeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı bilinmiyor. Ancak, Şanlıurfaspor’dayapılacak olan Olağan Genel Kurulu toplantısı sonrası yönetimin oyuncularlatemasa geçmesi bekleniyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bekir Bozdağ Şanlıurfa’daÖnceki Haber

Bekir Bozdağ Şanlıurfa’da

Şanlıurfa’daki dev festivalin başlayacağı saat belli oldu!Sonraki Haber

Şanlıurfa’daki dev festivalin başlayacağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar