Şanlıurfa
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Başhekimlikte görev süresi dolan Güzelçiçek'ten açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başhekimlikte görev süresi dolan Güzelçiçek'ten açıklama
Abone ol
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde 3 yıldır başhekimlik yapan Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek’in görev süresi sona erdi. Görevden ayrılan Güzelçiçek, “İnsan mal, mülk ve makam ile şeref bulmaz” dedi. Güzelçiçek, görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ederken, helallik istedi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek’in görev süresi doldu. Güzelçiçek’in yerine Doç. Dr. İdris Kırhan, hastanenin yeni başhekimi oldu.

Görevden ayrılan Güzelçiçek, yaptığı açıklamada helallik istedi. “Önemli olan buraların bize emanet edildiği süre içinde faydalı, güzel ve hayırlı hizmetler yapabilmekti. İnşallah bu bizlere nasip olmuştur.” diyen Güzelçiçek, “3 yıldır sürdürdüğüm başhekimlik görevini gönül huzuruyla devredeceğim” ifadelerini kullandı.

Güzelçiçek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“3 yıldır sürdüğüm başhekimlik görevini sürenin dolmasıyla ayrılıyorum. Bu görevi ifâ ederken bize inanan, güvenen, dua eden, destek olan ve iyi bir hizmet için yardımcı olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.

Göreve başlarken 'adaletle, merhametle ve ilkelerle idare edebilmeyi ve ayrılırken de alın aklığıyla devredebilmeyi nasip eyle Allah'ım diye dua etmiştim. Kabul edilmiş temennisiyle 3 yıldır sürdürdüğüm başhekimlik görevini gönül huzuruyla devredeceğim inşallah.

Hayatımız, hatta tek birine bile hakim olamadığımız nefesimiz bile bize emanetken, biz makamların sahibi değil ancak emanetçisi olabiliriz. Zira dünya hayatında üstlendiğimiz bütün görevler bize emanettir.

Zenginlik; kimsenin insandan alamayacağı değerler toplamıdır.  İnsanın; bilgisidir, görgüsüdür, karakteridir, ahlakı, onuru, ameli ve terbiyesidir. Bunları ne bir başkası alabilir veya çalabilir nede iflas edilince kaybedilir.

İnsan; mal ile, mülk ile, makam ile şeref bulmaz. Her kim izzet ve şeref isterse bilsin ki izzet ve şeref Allah’a aittir. Ve bizler de Allah’a yakın olduğumuz kadar doğru, dürüst, yalansız, adil ve hakkaniyetli olduğumuz kadar izzet ve şeref sahibi oluruz.

Emeksiz, gayretsiz, çabasız hiçbir şey olmaz. İyi niyetlerle bulunduğumuz bu yerlerde azimle, gayretle ve özveriyle çalışma içinde olduk. İyi, güzel, faydalı ve hikmetli bir şekilde yaptığımızda çokça dua alabiliriz. Bu yüzden bu mesleği icra ettiğimiz için şanslıyız.

Bizden öncekilerin bulunduğu gibi bizden sonra da birilerinin bulunacağı bu makamda bizde bir müddet bulunduk. Önemli olan buraların bize emanet edildiği süre içinde faydalı, güzel ve hayırlı hizmetler yapabilmekti. İnşallah bu bizlere nasip olmuştur.

Bizden sonra başlayacak arkadaşımıza elimden gelen yardımı, desteği ve kolaylığı esirgemeyeceğim. Başarısı için dua edeceğim. Bu kurumun bir neferi olarak, kurumun çatısının yükselmesi için gayret göstereceğim.

Görev yaptığımız süre içinde eksiklerimiz, hatalarımız ve yapmadıklarımız mutlaka olmuştur.

Ancak kasıtla, bilerek, nefsani davranışlar yapmadık ve hiçbir şeyi kişiselleştirmedik.

Yine de her anlamda başhekimlik görevini ifa ederken haklarımız birbirine geçmiştir.

Üzerimde hakkı olan herkesten, hepinizden helallik diliyorum ve herkese hakkımı helal ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Partide 16 İl Başkanı DeğişiyorÖnceki Haber

İYİ Partide 16 İl Başkanı Değişiyor

MHP'nin Samsun mitingine büyük katılımSonraki Haber

MHP'nin Samsun mitingine büyük katılım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar