Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Başkan Canpolat: Hep birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Canpolat: Hep birlikte hizmet etmeye gayret edeceğiz
Abone ol
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesi ilk ziyaretini Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesine gerçekleştirdi. Başkan Canpolat, “Hep birlikte bu devlete, millete hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilenBaşkan Mehmet Canpolat, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Mehmet Canpolat,STK’lara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine Şanlıurfa Şehit AileleriYardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile başladı. Burada Şube Başkanı Mehmet Yavuzve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Canpolat, şehit aileleri ve yakınlarınıntaleplerini dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Başkan Canpolat, buradayaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şehit AileleriDerneğimizdeyiz, değerli Başkanımız Mehmet Yavuz ve buradaki şehit ailesiyakınlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Sivil toplumkuruluşu ziyareti olarak ilk ziyaretimizi bizim de ailemiz olan, bizim de siviltoplum kuruluşumuz olan, bizim de derneğimiz olan şehit ailelerinden başlattık.Çünkü buradaki şehit ailelerimiz evlatları bu vatan uğruna, bu bayrak uğruna,bu toprak uğruna canlarını şüphesiz bir şekilde feda ettiler. İnşallahmekanları cennettir, cennet olacaktır, buna inanmışız. Her zaman olduğu gibiinşallah bu süreçte de bundan sonraki süreçte de şehit ailesi yakınlarıyla biraile olmaya, bir olmaya beraber olmaya hep birlikte bu devlete, millete hizmetetmeye gayret edeceğimizi ifade etmek isterim. Geldik burada bu seçimmahallinde onların dualarını aldık, onlarla bir olduk, mutlu olduk, hemhalolduk. Değerli başkanımıza bize buradaki nazik misafirperverliğinden dolayıteşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Şehit Aileleri Yardımlaşmave Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ise şunları kaydetti:

‘‘Haliliye BelediyeBaşkanımız Sayın Mehmet Canpolat yaklaşık beş yıldır Şanlıurfa’da hizmetediyor. Tekrar aday gösterildi, kendisine başarılar diliyoruz. ŞanlıurfaHaliliye’ye yaptıkları gözle görülüyor zaten. Seçim çalışmalarında ŞanlıurfaŞehit Ailelerinden başlaması, hayır dualarını almak için bizi aradı, biz detabi her zaman yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun memleket için, Şanlıurfaiçin, Haliliye için hayırlı olsun, kendilerine başarılar diliyoruz.’’

Şehit Aileleri Yardımlaşmave Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından Başkan Canpolat, Türkiye MuharipGaziler Derneği Şanlıurfa Şubesine geçti. Şube Başkanı Hasan Aslan veyönetimiyle sohbet eden Başkan Canpolat, gazilere hitap ederek, şöyle konuştu:

“Sizi devleti, milleti vemilletin partisi AK Partinin ve lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel BaşkanımızRecep Tayyip Erdoğan’ın yanında gördük. Şartlar ne olursa olsun hangi seçimolursa olsun gerek şehit yakınlarımız, gerekse gazilerimiz dahil olmak üzere hepsidevleti için, milleti için mücadele ettiler. Yine bu seçimde de hiç şüphesizbizimle beraber olduğunuzdan, bizimle beraber sahada mücadele edeceğinizdenyine AK Parti’nin yine Recep Tayyip Erdoğan’ın bayrağını en yükseğeçekeceğinizden, en yüksek oy alacağımızdan hiç şüphemiz yok. İnşallah yineŞanlıurfa’mızda hizmet adına AK Parti hizmeti gerçek belediyecilik anlamında kibiliyorsunuz duayen belediyecilikte İstanbul’u İstanbul yapan SayınCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Urfa’da da hizmet anlamında yine AKParti eşittir, hizmet demektir. Tamamen felsefesi bunun üzerine kurulmuştur.İnşallah bu seçimde de Haliliye’de biz size hizmetkar olarak aday gösterildik,Büyükşehirde de Zeynel Başkanımız inşallah hep birlikte diğer ilçelerimizdekiadaylarımızla beraber yine yüksek bir oy oranıyla beraber hep birlikte 31 Martakşamı beraber mutluluğu yaşayacağız. Ben verdiğiniz ve vereceğinizdesteklerden dolayı Hasan Başkanım size ve diğer gazi kardeşlerimize,ailelerine teşekkür ediyorum.”

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEM Parti’nin Suruç adayları belli oldu!Önceki Haber

DEM Parti’nin Suruç adayları belli old...

Birecik’te çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybettiSonraki Haber

Birecik’te çıkan yangında 1 kişi hayatın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar