Şanlıurfa
DOLAR32.4835
EURO34.982
ALTIN2435.8

Kıbrıs'ın Doğan Medya Grubu satıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kıbrıs'ın Doğan Medya Grubu satıldı
Abone ol
Kıbrıs'ın Doğan Medya Grubu gibi olan "Kıbrıs

 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Doğan Medya Grubu olarak lansedilen ve adada büyük öneme sahip olan " Kıbrıs Medya Grubu" satıldı. Kıbrıs Medya Grubu'nun sahibi bir dönem skandallarla anılan Asil Nadir, satıştan üzgün olduğunu söyleyerek veda etti. Kıbrıs Medya Grubu’nun Kıbrıs'da yatırımı bulunan Türkiye'den bir yatırımcı tarafından satın alındığı açıklandı. Öte yandan Kıbrıs Medya Grubu adına bir açıklama yapan Asil Nadir “Medya dünyasından ayrılma noktasına geldim” diyerek şöyle konuştu. “Daha büyük hedeflerle, ekonomide, ülkemiz sınırlarının dışını da hedefleyerek yatırım ve girişimlerim olacak.Bu bağlamda çalışmalarımın aktif halini göreceğiz, meyvelerini birlikte yiyeceğiz. Tıpkı 1980’lerden başlayarak olduğu gibi Kıbrıs sevdamın, ağır bedelleri oldu. Ödedim. Hiç pişman değilim. Bu topraklara yaptığım yatırımlara, geriye dönüp baktığım zaman borç-alacak sorgulaması aklımın kenarından bile geçmez. İnsan doğduğu topraklardan, vatanından hiç alacaklı olur mu? Olamaz. Bu can, bu bedende durduğu sürece, her zaman bana destek veren eşim Nur ile birlikte vatanım, halkım ve çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

 

Asil Nadir kimdir? 

 

Asil Nadir, Kıbrıs Türkü iş insanıdır. Nadir, İngiltere'de cezaevinde zimmet Pollypeck suçundan dolayı aldığı 10 yıllık hapis cezasına çarptırılmıştır. Ayrıca Vestel Elektronik şirketinin kurucusudur. Bunların yanı sıra Nadir'in adı eski eşi Ayşegül Tecimer'in medyaya tarihi eser kaçakçılığı yapması ile yansımıştır. 

 

80 yaşında baba olmuştu!

 

1980'li yıllarda İngiltere'nin en zenginleri arasında yer alan 80 yaşındaki Kıbrıslı ünlü iş insanı Asil Nadir, yeniden baba oldu. Asil Nadir’den 44 yaş küçük Nur Nadir, 20 ay aradan sonra tüp bebek yöntemiyle ikinci kez doğum yaptı.

 

Kıbrıs Medya Grubunun satışını eşi Nur Nadir yaptı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğan, Urfa mitinginde Tatlıses'in adaylığını açıklar mı?Önceki Haber

Erdoğan, Urfa mitinginde Tatlıses'in ada...

Kuzeyin oğlu Volkan Konak'tan "Şehit" çıkışıSonraki Haber

Kuzeyin oğlu Volkan Konak'tan "Şehit" çı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar