Şanlıurfa
DOLAR32.3537
EURO34.7867
ALTIN2393.5

Urfa’da 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları etkinlikleri sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa’da 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları etkinlikleri sürüyor
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları Şanlıurfalı TRT sanatçısı Münevver Özdemir’in Müzik ziyafetinin ardından tarihi Balıklıgöl platosunda düzenlenen etkinlikle devam etti. Başkan Beyazgül her hafta bir etkinlikle halkımızla birlikte olacağız dedi.

 

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı koordinesindegerçekleştirilen ve bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Uluslararası ŞanlıurfaKültür ve Turizm Buluşmaları renkli görüntülere sahne olurken etkinliklerleŞanlıurfa’nın tarihi, turizmi ve gastronomisi tüm dünyaya tanıtılıyor.

 Gerçekleştirilenbuluşmada sahne alan Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi ekibine Şanlıurfalı TRTSanatçısı Münevver Özdemir eşlik etti. Birbirinden güzel Urfa Türkülerininseslendirildiği gecede konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ZeynelAbidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın deprem ve sel gibi felaketleri yaşadığını ancaknormale dönüldüğünü ve şehrin misafirlerini beklediğini kaydetti.

 ŞanlıurfaFuar Merkezinde başlayan buluşmalar kentin tarihi öneme sahip Balıklıgölhavzasında bulunan amfi tiyatro alanında devam etti. Semazen gösterimi, kumsanatı, havai fişek gösterimi vatandaşlardan tam not alırken alanda kurulansinevizyon ile Şanlıurfa’da sürdürülen arkeolojik kazılar hakkında bilgiler deaktarıldı.

 Yaklaşık2 saat süren etkinlikler kapsamında Şanlıurfalılar ve kente gelen yerli veyabancı misafirler unutulmaz bir gece yaşadı. Gecenin sonunda ŞanlıurfaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül katılım ve desteklerindenötürü katılımcılara günün anısına plaket takdim etti.

 Şanlıurfa’daher hafta bir etkinlik düzenleyeceklerinin altını çizen Başkan Beyazgül,“Şanlıurfa’da kültür ve turizmi tanıtmak amacıyla etkinliklerimiz devam edecek.Her hafta farklı bir etkinlikle sizlerle olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, güven tazelediÖnceki Haber

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, g...

Şanlıurfa’nın can suyu ‘Fırat’ın suyu tükeniyorSonraki Haber

Şanlıurfa’nın can suyu ‘Fırat’ın suyu tü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar