Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Urfa'da düzenlenen ankete yoğun ilgi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa'da düzenlenen ankete yoğun ilgi!
Abone ol
Kulis TV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Mehmet Yetim, Twitter hesabında Şanlıurfa'da kimleri Milletvekili olarak görmek istiyorsunuz adlı yapmış olduğu ankete ilgi bayağı yoğun oldu.

Gazeteci Mehmet Yetim'in Twitter hesabında yapmış olduğu anket çalışmasına Şanlıurfa başta olmak üzere diğer ilçelerde de çok sayıda yoğun ilgi oldu.

Gelen bu yoğun ilgi ise anketlerde bulunan isimlere oy olarak yansıdı.

2023 yılında yapılacak olan Milletvekili Genel seçimleri için Şanlıurfa'da nabız yoklayan Gazeteci Mehmet Yetim, Twitter hesabında yapmış olduğu Şanlıurfa'da kimleri Milletvekili olarak görmek istiyorsunuz adlı yapmış olduğu anket çalışmasına Şanlıurfa başta olmak üzere Harran, Akçakale, Ceylanpınar, Viranşehir, Siverek, Hilvan, Bozova, Halfeti, Birecik, Suruç, Eyyübiye Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde çok yoğun bir katılım gözlendi.

Ayrıca yapılan anket çalışmasında özellikle ilçe ilçe çalışma yapılması o ilçelerde bulunan hakikaten oy potansiyeline sahip güçlü isimlerin yazılması ise gözlerden kaçmadı.

2023 yılında yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için bir açıklama yapan Gazeteci Mehmet Yetim şunları ifade etti.

"2023 yılında yapılacak olan Milletvekilleri Genel seçimleri için Şanlıurfa'da yayın yapan ve gazetecilik yapan bir kişi olarak 2023 yılında yapılacak olan milletvekilleri seçimleri için Şanlıurfa'da ismi geçen aynı zamanda bölgede sevilen sayılan ve karşılığı olan bazı isimleri yazdık elbette ki bu yazmış olduğumuz isimler önemli isimler ve daha sonra yazmamış olduğumuz isimlerinde olduğunu daha sonradan fark etmek ve yazmadığımız isimler de vardır ama ilerleyen günlerde daha kapsamlı daha detaylı bir anket çalışması yaparak tüm aday adaylarını içinde bulunduğu bir anket sistemi olan Urfasecim.com sitesi üzerinden tüm aday adaylarını içerisinde ekleyerek onları da ekledikten sonra yeniden bir anket çalışması yapacağını ifade etti.

Gazeteci Mehmet Yetim yapmış olduğu anket çalışması ile ilgili şunları ifade etti.

Öncelikle bu anket çalışmasına hakikaten çok yoğun bir katılım oldu.

Akçakale bölgesinde 9.334 oy kullandı.

Harran bölgesine 1560 oy kullanıldı.

 

Eyyübiye bölgesi için 3.055 oy kullanıldı.

Hilvan bölgesinde 11.250 oy kullanıldı.

 

Suruç bölgesinde 3.127 oy kullanıldı.

Birecik bölgesinde 1.239 oy kullanıldı.

Bozova bölgesinde 7118 oy kullanıldı.

Ceylanpınar bölgesinde 2182 oy kullanıldı.

Şanlıurfa'da bayan olarak kimi görmek istiyorsunuz yapmış olduğunuz yine ankette 3.243 oy kullanıldı.

Siverek bölgesinde 2350 oy kullanıldı.

 

 

Şanlıurfa merkezde özellikle yazmış olduğumuz isimlere 1964 oy kullanıldı .

Yine Şanlıurfa merkezde yapmış olduğumuz diğer bir ankette 4456 oy kullanıldı.

Viranşehir bölgesinde 1.740 oy kullanıldı.

Halfeti bölgesinde ise 942 oy kullanırken yapmış olduğumuz bu ankette katılımın Bir hayli yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.

  

Gazeteci Mehmet Yetim açıklamasının devamında ise şunları söyledi 2023 yılında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerden Şanlıurfa'da ilçelerinde özellikle ismi ağır basan bölgede sevilen sayılan isimleri yazmış olduğumuz bu ankette toplam 14 bölgede yapmış olduğumuz ankete toplam olarak 53.560 oy kullanıldığını gördük bu 14 bölgede bazı isimler hakikaten ön plana çıktı bazı isimler ön plana çıkarken şunu da gördük ki yazmamış olduğumuz bazı önemli isimler de var Bu yazılmamış olan isimleri de önümüzdeki süreç içerisinde yapacağımız diğer anket çalışmasında yazmamış olduğumuz isimlerde ekleyerek daha detaylı ve daha kapsamlı bir anket çalışması yaparak kamuoyunun takdirine sunarak kamuoyuna nabzını tutmaya çalışacaklarını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çarpıcı detayı Vali Ayhan Açıkladı!Önceki Haber

Çarpıcı detayı Vali Ayhan Açıkladı!

Nağmelerin efendisi: HAKTANSonraki Haber

Nağmelerin efendisi: HAKTAN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar