Şanlıurfa
DOLAR32.2887
EURO34.7547
ALTIN2400.9

URSİAD'dan Milli Dayanışma kampanyasına destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Merkezi İstanbul da bulunan URSİAD Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmak üzere Şanlıurfa Vefa Destek heyeti başkanlığına 3 bin 65 koli kuru gıda paketi gönderdi.

URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan, bu zorlu süreçte mağdur kişilere destek vermek amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kampanya dahilinde yardım kolileri dağıttıklarını söyledi.

Bahçıvan, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin bir süredir yaşadığı COVID-19 Salgın hastalığından kaynaklanan sıkıntılı moralsiz ve ekonomik hayatın düşüş gösterdiği bu zor günlerde Devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Birlik ve Beraberlik kampanyasına biz URSİAD Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak üyelerimizle birlikte karınca kararınca nakdi ve ayni yardım seferberliğine katkı sunmak için çaba göstermekteyiz. Devletimizin başlatmış olduğu bu kampanyaya nakdi destek veren üyelerimiz ve iş insanlarının yaptığı  yardımların yanında, Mübarek Ramazan’ı Şerif ayında muhtaç ailelerimize bir nebze katkı sunmak için, Şanlıurfa Valiliği bünyesinde kurulan Vefa Destek heyeti başkanlığına da  gönderilmek üzere 20’şer Kilogramlık paketler halinde 3065 Koli Kuru Gıda yardım ve dayanışma paketlerini  Şanlıurfa’ya göndermiş bulunuyoruz.

URSİAD’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Yardım seferberliğine destek veren iş insanı değerli üyelerimize buradan teşekkürü bir borç biliyorum.

Yüce Allah’tan temennimiz insanlığın coronavirüs müsibetinden bir an evvel arınması  ve kurtulması dileğimizin yanında güzel Türkiyemizin güzel insanlarının tekrar huzur ve saadet dolu günlere kavuşması arzumuz ve beklentimizdir. Bu vesile ile halkımızın Mübarek Ramazan-ı Şerif ayını tebrik eder saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Beyazgül’den Küçük Sümeyra’ya sürpriz!Önceki Haber

Beyazgül’den Küçük Sümeyra’ya sürpriz!

400 bin mevsimlik işçi yollara düşüyorSonraki Haber

400 bin mevsimlik işçi yollara düşüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar