Şanlıurfa
DOLAR32.3843
EURO35.1134
ALTIN2326.4

Vali ve Belediye Başkanı ‘’engelli bireylerle bir araya geldi’’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Derneğindeki engelli bireylerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Abdülkadir Kirli ile AK Parti Şanlıurfa Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Derneğini ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Vali Salih Ayhan, Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Derneğindeki engelli bireylerle bir araya gelerek Dernek Başkanı Bedih Satoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Engelli bireylerle yakından ilgilenen Başkan Beyazgül ile Vali Ayhan, talep ve önerileri de dinledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ENGELLİLERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ’’

Şanlıurfa’da yaşayan engelli bireylerin hayat standartını yükseltmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Derneğinde gerçekten çok önemli çalışmalar yapılıyor. Engelliler derneklerimizin birçoğu ile görüşmeler yapıyoruz ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapıyoruz. Devlet olarak, belediye olarak ve millet olarak engelli bireylerimizin arkasındayız. Engelli ailelerimizin, annelerimizin her biri de aslında yılın kadınıdır. Aileler hiçbir zaman çocuklarını bırakmıyorlar. Annelerin değerlerini anlamak için engelli derneklerimizi ziyaret edip görmek lazım. Anneler fedakarlık kaynağıdır’’ dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise ‘’Biz bu dünyada yaşayan bireyler olarak birbirimizin halinden iyi anlamamız, bizlere verilen sorumluluk içerisinde adımlar atmamız lazım. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin Engelliler Koordinasyon merkezini de gezdiği ve orası çok güzel bir mekan olmuş. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum’’ diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfaspor Soma deplasmanın ’daÖnceki Haber

Şanlıurfaspor Soma deplasmanın ’da

Kılıçdaroğlu’ndan borsa uyarısı: Farkında değiller Bay Kemal onları izliyorSonraki Haber

Kılıçdaroğlu’ndan borsa uyarısı: Farkınd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar