Şanlıurfa
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Viranşehir’de Salih Ekinci basın mensuplarıyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Viranşehir’de Salih Ekinci basın mensuplarıyla buluştu
Abone ol
AK Parti’nin Viranşehir’den yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ViranşehirBelediye Başkanı Salih Ekinci, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

BaşkanEkinci, etkinlikte yapığı konuşmada, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeyarışacak siyasi partilere sağduyu çağrısı yaparak, seçimin birlik, beraberlik vekardeşlik havasında geçmesi dileğinde bulundu.

İlçede son5 yılda yapılan hizmetleri anlatan Ekinci, seçilmesi durumunda yapılacakprojeleri önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri proje lansman programındaaçıklayacaklarını söyledi.

İlçenin kanayanyaralarından biri olan içme suyu sorununu gidererek 300 kilometre içme suyuşebekesi hattını komple yenilediklerini belirten Ekinci, “Evlerin üstündeki sudepoları inşallah önümüzdeki yıl tarihe karışacak. Yapılan altyapı çalışmalarıylailçenin 40 yıllık içme suyu sorununu büyük oranda çözdük. Su sorununun yanısıra ilçenin birçok mahallesi doğal gazla buluştu. Elektrik enerji hatlarıkomple yer altına alındı. Elektrik, doğal gaz ve işçe suyu çalışmalarındandolayı vatandaşlarımız mağdur olmuş olabilir. Bunun farkındayız ama kazıyapılmadan da ne altyapı ne de üst yapı çalışmaları olmaz. Son aldığımız bir kararlaartık bir mahallenin altyapısı bitirilmeden diğer mahallelere geçmelerine izinvermeyeceğiz. Tıpkı Yenişehir Mahallesinde yaptığımız çalışmalar gibi. Birmahalle bittikten sonra diğer mahallelere geçip kazı yapılacaktır. Altyapıçalışmaları bittikten sonra da ivedilikle üst yapı çalışmalarınıgerçekleştireceğiz” dedi.

Basınmensupları davetlerinden dolayı Ekinci’ye teşekkür ederek, seçim çalışmalarındabaşarılar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 20 kilo ele geçirildiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 20 k...

Şanlıurfa’da 34 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirildiSonraki Haber

Şanlıurfa’da 34 kilo uyuşturucu maddesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar