Şanlıurfa
DOLAR32.3391
EURO34.8912
ALTIN2393.4

Başkan Kuş: Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kuş: Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Türk Milleti’nin tarihindeki dönüm noktalarından birinin TBMM’nin açılışı olduğunu belirten Başkan Kuş, bu önemli günün çocuklara bayram olarak atfedilmesinin manidar olduğunu belirterek, tüm çocukların bayramını kutladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

“23 Nisan 1920 tarihi, aziz milletimizin hürriyet vebağımsızlık uğrunda verdiği emsalsiz mücadelenin taçlandırıldığı, özgüriradesinden başka hiçbir iradeye boyun eğmeyerek egemenliğini tüm dünyaya ilanettiği, Türk Milleti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biri olan TürkiyeBüyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı gündür. Cumhuriyetimizin kurucusu GaziMustafa Kemal Atatürk’ün, bu önemli günü çocuklar için bayram ilan etmesi isegelecek nesillere verilen önem bakımından oldukça manidardır.

Her türlü zorluğa onlar için katlandığımız, bir gülüşleriiçin yapmayacağımız hiçbir şey olmayan çocuklar, geleceğimizdir, umudumuzdur.Çocukların saf ve temiz dünyalarını güzelleştirmek, yarınlara güvenlekoşmalarını temin etmek adına sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu, bubayram vesilesiyle yeniden hatırlamış bulunuyoruz. Yarının büyükleri olacakçocuklarımıza daha güzel bir dünya hazırlama kaygısıyla ortaya koyduğumuz çaba,emek ve gayret ne kadar olursa olsun noksandır. Bu bilinçle attığımız heradımın, yaptığımız her icraatın çocukların hayatlarına bugün ne kattığını,yarınlarına neleri dâhil ettiğini çok iyi tahlil etme sorumluluğumuz vardır. Bubayram vesilesiyle, sorumluluk makamında bulunanlar olarak çocukların sevgidolu gönüllerine dokunabilmeyi ve onların pâk sevgilerine layık olabilmeyiumuyor, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrikediyorum.

Yine bu önemli günü çocuklara armağan eden Gazi MustafaKemal Atatürk başta olmak üzere, Milli Mücadele’mizin tüm kahramanlarını saygıve şükranla anıyor, tüm çocuklara aileleri, arkadaşları ve tüm sevdikleriylebirlikte geçirecekleri coşku dolu nice bayramlar diliyorum”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Hasan Şıldak’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajıÖnceki Haber

Vali Hasan Şıldak’ın 23 Nisan Ulusal Ege...

Birecik’te uyuşturucu operasyonu! 3 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Birecik’te uyuşturucu operasyonu! 3 şüph...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar