Şanlıurfa
DOLAR32.3249
EURO34.8733
ALTIN2391.5

Vali Hasan Şıldak’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Hasan Şıldak’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Şıldak, “Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın sevgi dolu yürekleri, umut dolu bakışları, geleceğe olan inançları, ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur.” dedi.

 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Büyük MilletMeclisi’nin kuruluşunun 104. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımünasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Şıldak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bir milletin bağımsızlığı için verdiği mücadele vefedakarlıkların ardından, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu TürkiyeBüyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünde, 23 Nisan UlusalEgemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Millet iradesinin üzerinde bir güç olamayacağının tasdikedildiği gün olan 23 Nisan, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlükmücadelesinin ne denli önemli olduğunu da bizlere hatırlatmakta ve milletimizingeleceğini temsil eden çocuklarımıza olan güvenimizi pekiştirmektedir. BüyükTürkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın sevgidolu yürekleri, umut dolu bakışları, geleceğe olan inançları, ülkemizi dahagüçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur.

Bu özel günde, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlikve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Türkiye Büyük MilletMeclisi’nin açılışının yıl dönümü vesilesiyle gazi meclisimizin kurucu başkanıve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere,bizlere büyük bir devlet ve cennet gibi bir vatan emanet eden ecdadımızı sonsuzsaygı, rahmet ve minnetle anıyorum”.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Gülpınar: Çocuklarımız için daha adil ve müreffeh bir Türkiye hedefiyle çalışacağızÖnceki Haber

Başkan Gülpınar: Çocuklarımız için daha...

Başkan Kuş: Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorumSonraki Haber

Başkan Kuş: Tüm çocukların 23 Nisan Ulus...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar