Şanlıurfa
DOLAR32.7908
EURO35.0851
ALTIN2443.1

Hilvan’da 124 yaşındaki dedeye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hilvan’da 124 yaşındaki dedeye ziyaret
Abone ol
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz ve beraberindeki heyet, Hilvan’da evde sağlık hizmeti alan hastaları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Cumhuriyet’ten önce doğan ve 124 yaşında olan Hadi Ç.’yi de evinde ziyaret eden heyet, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, hizmet başkanları,Hilvanİlçe Sağlık Müdürü Dr.Recai Ölmez, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet HastanesiBaşhekimi Dr.Ayşe Alphan ve Hilvan Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri ile birlikteevde sağlık hizmeti alan hastalar evinde ziyaret edildi.Doç. Dr. Solmaz, amcanın ağrıyanayakları için fizik tedavi alması gerektiğini belirterek gerekli talimatlarıverdi. Ziyarette bulunan diğer yaşlı hastalar da muayene edilerek çeşitlihediyeler ile onurlandırıldı.Doç. Dr. Solmaz yaptığıaçıklamada, ”Hilvan’da evde sağlık hizmetlerinden faydalanan yaşlıhastalarımızı ziyaret ettik. Evde Sağlık ekiplerimizin tıbbi kontrollerinigerçekleştirdiklerini gördük. Sağlık hizmetlerini götürmekten onur duyduğumuzbüyüklerimizin ve kıymetli ailelerinin memnuniyeti ve duası çalışma gayretimizidaha da artırdı. Yaşça Cumhuriyetten büyük olan ve Cumhuriyet ile yaşıt olangölgelerinde yetiştiğimiz yüzyıllık çınarlarımıza sağlıklı ömürlerdilerim.” dedi.Solmaz ayrıca, evde sağlıkhizmetlerinin önemini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: ”Sağlıksorunları nedeniyle yatağa bağlı hayatlarını idame ettirmek durumunda kalanhastalarımız için evde sağlık hizmetleri birimleri çok önemli bir görev üstlenmektedirve hastalarımıza tedavilerinde kolaylık sağlamaktadır. Bu hizmeti sunan sizevde sağlık hizmetleri ekibine teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda kolaylıklardilerim.”

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, hizmet başkanları,Hilvanİlçe Sağlık Müdürü Dr.Recai Ölmez, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet HastanesiBaşhekimi Dr.Ayşe Alphan ve Hilvan Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri ile birlikteevde sağlık hizmeti alan hastalar evinde ziyaret edildi.

Doç. Dr. Solmaz, amcanın ağrıyanayakları için fizik tedavi alması gerektiğini belirterek gerekli talimatlarıverdi. Ziyarette bulunan diğer yaşlı hastalar da muayene edilerek çeşitlihediyeler ile onurlandırıldı.

Doç. Dr. Solmaz yaptığıaçıklamada, "Hilvan'da evde sağlık hizmetlerinden faydalanan yaşlıhastalarımızı ziyaret ettik. Evde Sağlık ekiplerimizin tıbbi kontrollerinigerçekleştirdiklerini gördük. Sağlık hizmetlerini götürmekten onur duyduğumuzbüyüklerimizin ve kıymetli ailelerinin memnuniyeti ve duası çalışma gayretimizidaha da artırdı. Yaşça Cumhuriyetten büyük olan ve Cumhuriyet ile yaşıt olangölgelerinde yetiştiğimiz yüzyıllık çınarlarımıza sağlıklı ömürlerdilerim." dedi.

Solmaz ayrıca, evde sağlıkhizmetlerinin önemini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: "Sağlıksorunları nedeniyle yatağa bağlı hayatlarını idame ettirmek durumunda kalanhastalarımız için evde sağlık hizmetleri birimleri çok önemli bir görev üstlenmektedirve hastalarımıza tedavilerinde kolaylık sağlamaktadır. Bu hizmeti sunan sizevde sağlık hizmetleri ekibine teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda kolaylıklardilerim."

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de parklarda peyzaj çalışması!Önceki Haber

Haliliye’de parklarda peyzaj çalışması!

Deprem bölgesi için borç yapılandırma kararıSonraki Haber

Deprem bölgesi için borç yapılandırma ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar