Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Hulusi Akar ve Başkan Beyazgül tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hulusi Akar ve Başkan Beyazgül tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti
Abone ol
Bir dizi programlara katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Eski Milli Savunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte aşağı çarşı diye bilinen tarihi hanlar bölgesindeki esnafları ziyaret ederek esnafa hazırlı kazançlar dilediler.

 Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Eski MilliSavunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Valilik veŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa BüyükşehirBelediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Abdurrahim Dusak, AKParti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve AK Parti MKYK üyesi Mehmet AliKurt da eşlik ettiler.

Tarihi hanları tek tek dolaşan Akar ve Beyazgül, esnaf vevatandaşların taleplerini de dinledi. Esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı ramazanlardileklerini ileten Başkan Beyazgül ve Akar’a esnaf ve vatandaşların da ilgisiyoğun oldu. Akar’ın bir esnafla sohbeti gülümsetirken esnaf tarafından Akar’aPuşi hediye edildi.

Bol bol hatıra fotoğrafının da çekildiği ziyarette GümrükHanı’nın müdavimlerinden bir esnafın Bakan Akar’a arşivinde tuttuğufotoğrafları göstererek kalpten kalbe giden bir yol vardır diyerek Akar’asarıldı. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da esnafa teşekkürederek şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum dedi.

Gezi sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ZeynelAbidin Beyazgül’e bazı vatandaşlar fakir fukaranın babasısın biz senden razıyızdiyerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Başkan Beyazgül ziyaretlerisırasında Haşimiye Meydanına kazandırılacak proje hakkında da Eski MilliSavunma Bakanı Akar’a  bilgi verdi.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye’de 250 aile daha mutlu evine kavuşuyorÖnceki Haber

Eyyübiye’de 250 aile daha mutlu evine ka...

Şanlıurfa’da silahlı yağma suçlusu yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da silahlı yağma suçlusu yakal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar