Şanlıurfa
DOLAR32.2129
EURO35.0689
ALTIN2528.0

Karaköprü’de sınavda başarılı olan öğrencilere ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de sınavda başarılı olan öğrencilere ödül
Abone ol
Karaköprü Belediyesinin geliştirdiği cep dershane portalı üzerinden gerçekleştirilen TYT deneme sınavında başarılı olan öğrenciler Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından ödüllendirildi.

Karaköprü Belediye Başkanı MetinBaydilli’nin sınavlara hazırlanan öğrenciler için hizmete sunduğu ve 350 BinSoru ve deneme sınavının yer aldığı cep dershane online eğitim portalı ileöğrenciler sınavlara ücretsiz bir şekilde hazırlanıyor.

Portal üzerinden gerçekleştirilen onlinedeneme sınavı için sms yoluyla öğrenciler bilgilendirilirken 160 öğrencininkatıldığı sınavda dereceye giren üç öğrenci ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleriniBaşkan Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheritaktim etti. ‘Karaköprü Belediyesi Eğitim’ uygulaması üzerindengerçekleştirilen sınavda Sercan Emir tektaş birinci, Asım Talha Dodanlı ikincive Fatma Yoldaş üçüncü oldu.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrikeden Başkan Baydilli online portal ile gençlerin hedeflerine ulaşma yolundadestek olduklarını ve gerçekleştirilen sınavda başarılı olan öğrencileri deteşvik etmek için ödüllendirdiklerini dile getirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili MehmetAli Cevheri de gençleri tebrik ederken başarılarının devamını dileyip gençlerineğitimi için sınav uygulaması hizmeti sunan Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Sınavlarda dereceye giren gençler KaraköprüBelediyesinin online eğitim portalı üzerinden soru çözümü yaparak bilgilerinipekiştirdiklerini ifade ederek kendilerini düşünüp online eğitim hizmeti sunanve kendilerini ödüllendiren Başkan Metin Baydilli’ye teşekkürlerini ilettiler.

Öte yandan ödüllü deneme sınavlarınındevam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçakale’de gümrük kaçağı sigara ele geçirildiÖnceki Haber

Akçakale’de gümrük kaçağı sigara ele geç...

Eyyübiye’de 250 aile daha mutlu evine kavuşuyorSonraki Haber

Eyyübiye’de 250 aile daha mutlu evine ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar