Şanlıurfa
DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4

Karaköprü’ye yeni yollar açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’ye yeni yollar açılıyor
Abone ol
Karaköprü Belediyesi ilçede vatandaşların yol sıkıntısı çekmemesi için yeni yol kazandırma seferberliğini sürdürürken, yeni açılan yollarla ilçedeki yol ağı her geçen gün genişliyor.

KaraköprüBelediyesi ilçeye hizmet noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürürken yolhizmeti anlamında yoğun bir faaliyet yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlıekipler, her geçen gün gelişen Mehmetçik ve Doğukent Mahallelerinde ihtiyaçdahilinde yeni yol açma çalışması yaparak ilçedeki yol ağını genişletiyor.

KaraköprüBelediye Başkanı Metin Baydilli de altyapı çalışmalarına önem verirkenözellikle yeni konut alanlarında vatandaşların yol sıkıntısı yaşamaması içinyol açma ve yenileme çalışması yapılması için fen işleri ekiplerine talimatveriyor.

Her geçengün göç alan ve nüfus olarak büyüyen bir ilçeye hizmet etmenin sorumluluğundaolduklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, ilçenin yol ağını genişleterekvatandaşlara trafikte rahatlıkla seyahat edebilecekleri alternatif yollarsunduklarını dile getirdi.

BaşkanBaydilli, "Karaköprü’müz gelişen ve nüfus büyümesi anlamında Doğu veGüneydoğu’nun en hızlı büyüyen ilçesi konumundadır. Bu büyüme tabii ki yerelyönetim olarak bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor, biz de bunu karşılamak içindaha çok çalışıyoruz. Özellikle yen konutlaşma alanı olan ilçemizde yolkonusuna çok önem veriyoruz.

Vatandaşlarımızınsıkıntı yaşamaması için yeni yollar açıp mevcut yollarımızda da yenilemeçalışmaları gerçekleştiriyoruz. Daha güzel, modern yollara sahip bir Karaköprüiçin ciddi bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

KaraköprüBelediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri program dahilinde yeni yollar açarken,alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke döşeyerek vatandaşın hizmetinesunuyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de kırsal mahallelerde yol çalışmasıÖnceki Haber

Haliliye’de kırsal mahallelerde yol çalı...

KGK 3. Küresel Medya buluşması Gala gecesiyle sona erdi.Sonraki Haber

KGK 3. Küresel Medya buluşması Gala gece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar