Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

KGK 3. Küresel Medya buluşması Gala gecesiyle sona erdi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KGK 3. Küresel Medya buluşması Gala gecesiyle sona erdi.
Abone ol
Küresel Gazeteciler Konseyi KGK ev sahipliğinde 32 ülkeden yaklaşık 50 yabancı gazeteci ile Türkiye’den yaklaşık 200 yerel ve yaygın medya mensubunun katıldığı buluşmanın son gününde 3’üncü Küresel Medya Gala gecesiyle sona erdi.

Dev buluşma, çalıştayın ardından Gala Gecesi ve Küresel Başarı Ödülleri töreni ile sona erdi. Alanya Eftelia Marin Otel’de gerçekleşen etkinliklere Şanlıurfa il temsilcisi ve Olay medya yönetim kurulu başkanı Celal Çiftçi ile Olay medya yazı işleri müdürü Dilek Çiftçi’ de katıldı. 3’üncü günündeki 200’e yakın yerli ve yabancı gazetecinin katılımı ile ulusal ve uluslararası ölçekte birçok önemli konu gündeme alındı. Simültane tercüme ile İngilizce ve Rusça dillerinde yabancı gazetecilere online çeviri imkanı sunuldu. Çalıştayın son bölümünde KGK seçilmiş kurul ve meclislerinin yaptığı toplantılarda da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla kamu diplomasisine katkı verecek alanlar belirlenerek gerekli planlamalar yapıldı ve 2024 için yol haritası çizildi.

GALA GECESİ

 Bu yıl 3’üncüsü yapılan ve yine Lonicera World Otel’in balo salonunda Televizyon Gazetecisi ve KGK Genel Sekreter Yardımcısı Benan Kepsutlu’nun başarılı sunumuyla gerçekleşen Küresel Başarı Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu Gala Gecesi, Ekotürk TV ile birlikte 24 ayrı TV kanalından canlı yayınlandı. Yerel ve ulusal birçok konuğun protokolde yer aldığı geceye MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve 23. Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ile Alanya Kaymakam Vekili Orhan Altun, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ve Alanya protokolü tam kadro katıldı. Milletvekili Başkan gecede bir konuşma yaparak, medyanın önemine değindi ve KGK için övgü dolu sözler kullandı. Başkan Yücel de Alanya için yapılan organizasyonun tanıtıma katkısından  bahsetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaköprü’ye yeni yollar açılıyorÖnceki Haber

Karaköprü’ye yeni yollar açılıyor

Ceylanpınar’da yeni mamografi cihazıSonraki Haber

Ceylanpınar’da yeni mamografi cihazı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar