Şanlıurfa
DOLAR32.1847
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepki
Abone ol
Şanlıurfaspor futbolcuları, sezon başından beri devam eden maddi sorunlara tepki göstererek bir açıklama yayımladı. Açıklamada, futbolcuların sözleşme gereği maç başı alacaklarının tamamının sezon sonuna bırakıldığı, yabancı futbolcuların maaşlarının ödenmediği ve hocalar ile klüp çalışanlarının da maaşlarının geciktiği belirtildi.

 Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Astor EnerjiŞanlıurfaspor'un oyuncularından Semih Karadeniz, sosyal medya hesabından kulübünmaddi sıkıntılarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karadeniz, bu olumsuzluklara rağmen sessiz kaldıklarını vesadece hayatlarını sürdürebilmeleri için yapılan prim ödemelerinin son haftalardayapılmadığını ifade etti.

Karadeniz konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yerverildi:

"Sevgili Şanlıurfaspor kamuoyu; Sezon başından berisüre gelen maddi sorunlar ligin sonlarına doğru artık katlanılamaz boyutagelmiştir. Sözleşme gereği maç başı alacaklarımızın tamamı sezon sonunabırakılmıştır. Yabancı arkadaşlarımızın maaş ödemeleri yapılmamaktadır.Hocalarımız ve klüp bünyesinde çalışanların da maaş ödemeleri aynı şekildeyapılmamaktadır. Ama biz bu olumsuzlukları hiçbir zaman sorun halinegetirmedik. Sadece hayatımızı sürdürebilmemiz için yapılan prim ödemeleri sonhaftalarda yapılmamaktadır. Şanlıurfaspor armasının paradan daha değerliolduğunu çok iyi biliyoruz. Lakin sadece futbolcu ailesi olarak yapayalnızbırakılmış vaziyetteyiz. Verilen sözlerin tutulmaması bize bu açıklamayı yapmazorunluluğu kılmıştır. Sevgili Şanlıurfaspor ailesi nasıl bir şekilde mücadeleettiğimizi bilin ve büyük Urfaspora sahip çıkın. Saygılarımızla şanlıurfasporfutbolcuları..."

 

 BİHA 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplardaÖnceki Haber

Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesa...

Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısıSonraki Haber

Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar